2. VilágVeleje Nyár

2. VilágVeleje Nyár

Örömmel jelentjük be, hogy a 2. VilágVeleje Nyár szervezői is felvették velünk a kapcsolatot, és ők is megünneplik a Rock Napját. „Minden szinten rock and roll!” Budapesten, az Orczy Parkban a Rock Napja alkalmából június 15-16-án olyan zenekarokkal találkozhatsz, mint a Európa Kiadó, a Depresszió és Tankcsapda.

Közeledik a leghangulatosabb nyárindító buli! Gyönyörű kert a belváros szívében, minden szinten rock and rollal! Első nap, június 15-én a legendás Európa Kiadó zenekar áll össze megünnepelni a Love’82 és Love’92 jubileumát, Menyhárt Jenőék meglepetéseket is ígérnek. Előttük a Balaton együttes, Trabant és Balaton dalokkal, Lukin Kati énekesnővel kiegészülve.

2. VilágVeleje Nyár: Tankcsapda, Depresszió a Rock Napján

Szombaton debütál a budapesti közönség előtt a megújult Tankcsapda! Húzós műsort, régi és két teljesen új dalt is ígér a hazai rockélet első számú zenekara! A Tankcsapda budapesti nagykoncertje előtt a Depresszió játszik. A különleges látvány, pirotechnika után hangulatos tószínpadon játszanak akusztikusan zenekarok, fellép többek között Bérczesi Róbert (hiperkarma), a Junkies akusztik, és a Vidámpark együttes is.

www.vilagveleje.hu

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: