Boomerang Biliárdszalon

Boomerang Biliárdszalon

Az utóbbi években Mezőkövesden és környékén rengeteg zenekar alakult, szerencsére óriási divatja van a zenélésnek. A Rock napja nagyon jó alkalom arra, hogy ezeket a bandákat kiszakítsuk a kis kocsmák világából és megmutathassák az országnak, hogy mit is tudnak.

Ezért döntöttünk úgy, hogy azon a bizonyos szombaton, Mezőkövesden egy szabadtéri koncertsorozatot rendezünk. Ehhez a Boomerang Biliárdszalon előtti tér tűnt a legideálisabbnak és természetesen a tulajdonos (Kovács Zoli) mindenben támogatott minket. A város központjában, egy elég forgalmas téren van a Szalon, ahol, ha épp nem élő zene szól, a zenegépből mindig igényes együttesek dalait hallgatjuk.

Előreláthatólag 17 órakor startol a „fesztivál”. Lesz sok sörpad, nagy hangerő, színvonalas fellépők, és remélhetőleg óriási hangulat. Fontos dolog, hogy ingyenes lesz, így bízunk benne, hogy sok olyan ember is eljön, aki nem szereti ezt a stílust, vagy csak nem érdeklődik a zene iránt, így megmutathatjuk nekik, hogy mi is az a ROCK! Szerintünk ez ennek az egésznek a valódi lényege.

A fellépő együttesek egyelőre szigorúan ábécé sorrendben:

Deja Vivo
Dissonance
Living Steel
Konnektor
Pelargon
Takszihárom

Nagyon örülünk ennek a kezdeményezésnek és reméljük, hogy több éven át ki fog tartani ez a lelkesedés!

Legyen rock!

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is:

régebbi hírek