A.V.D zenekar – Szombathely

A.V.D zenekar – Szombathely

Sziasztok!
Mi egy szombathelyi rock/metál csapat vagyunk. Öten megyünk egymás agyára és játsszuk a zenénket.

Stílus:
Először a zenekar stílusáról szeretnék írni pár szót, mert bár alapvetően a fentebb írt stílusjegy a meghatározó, azért van olyan jellemzője a zenénknek ami pár embert biztosan meghökkent. Ez pedig, hogy elég rendesen belekeverünk különböző elektronikus hangzásokat. Ennek nagyon szimpla oka van. Nem akarjuk azt csinálni, amit már nagyon sokan előttünk. Inkább megyünk a saját fejünk után. Ráadásul ez sem olyan hatalmas megfejtés, csak például, míg a Nightwish a zenéjébe klasszikus hangszereket pakol, addig mi szintis, elektronikus dolgokat.

Magunkról:
A zenekart “Horváth (Joker) Geri – ének”, “Standy Miklós – dobok”, “Vargyas László – basszusgitár”, “Horváth András – gitár” és “Lakics Ádám – gitár” alkotják és 2012 januárja óta tevékenykedünk. A tagokat külön-külön bemutatni nagyon hosszadalmas lenne, de ami talán fontos és közös bennünk, hogy minél több emberrel szeretnénk megismertetni a zenénk és szeretnénk a lehető legtöbb helyre eljutni és játszani, mert a jó dalok mellett ez a legfontosabb.

Példaképek:
Sokan megkérdezik tőlünk, hogy kik a példaképeink, főleg amikor meghallják a zenét. Még érdekesebb látvány amikor feldolgozzák a választ, ugyanis olyan zenekarokról vagy előadókról van szó akiket hallgatva nem biztos, hogy az ember azt játszaná amit mi. A teljesség igénye nélkül AC/DC, Kiss, Nevermore, Metallica, Marilyn Manson, Tankcsapda, Road, Depresszió és még sokan mások.

A Rock Napjáról:
Amikor először találkoztunk a Rock Napja kezdeményezéssel nagyon jó érzés volt azt látni, hogy igenis sokan törődnek még ezzel a műfajjal, teljesen mindegy, hogy milyen alfaját is képviseli egy adott zenekar. Akkor abban a pillanatban úgy gondoltuk, hogy talán még van egy kis remény és bízunk benne, hogy ez ha változik is, csak a pozitív irányban.

Végezetül!
Reméljük, hogy sokaknak elnyeri a tetszését a zenénk, a tevékenységünk és ehhez biztosítunk egy segítséget is. Az alább címeken elérhetőek vagyunk mi is és a dalaink is. Jó szórakozást kívánunk hozzá és hirdessétek a Rock Napját!

https://www.facebook.com/A.V.Dzenekar
http://www.avdband.com

  

Weboldal link: http://www.avdband.com

Facebook link: https://www.facebook.com/A.V.Dzenekar


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151