Amatőr Rockzenei és Ifjúsági Találkozó

Amatőr Rockzenei és Ifjúsági Találkozó

Hegyeshalomban régóta próbálkozunk már hasonló dolgokkal két idősebb rockzene kedvelő barátommal, és ezzel a megmozdulással mi is lehetőséget láttunk arra, hogy a környék rockzene kedvelőit összefogjuk egy napon és együtt bulizzunk egy hatalmasat.

A helyszín egy szabadidőpark, ahol az évek során már többször fordultak meg rockzenekarok és szívesen térnek ide vissza rajongóikkal együtt.

A ROCK NAPJA számunkra egy olyan ötlet, melyet mintaként követhetünk és ezzel bebizonyítsuk , hogy ez a műfaj megérdemel egy saját napot, ami csak róla szól. Ezen az ünnepnapon nálunk már reggel 11 órától indulnak a programok. Délután 1 óráig várjuk a vendégeket sörözgetéssel és ismerkedéssel, majd 1 órakor kezdetüket veszik a vetélkedők, illetve csapatversenyek ha vannak rá érdeklődők. Fél 3-tól egy másfél órás Karaoke buli lesz ahol az énekelni vágyok kiereszthetik a hangjukat. 4 órakor indulnak a koncertek melyeken minden korosztály jól érezheti magát és megtalálhatja a maga ízlését a változatos zenei felhozatallal.

hegyeshalom

hegyeshalom

A nap folyamán a Hard Rock-tól a legzúzósabb metal zenékig minden hallható lesz, hogy ezzel is bebizonyítsuk a stílus változatosságát. A zenekarok már a találkozó kiötlésénél megvoltak és kapóak voltak az ötletre. A színpadon helyet kap a Katapult mellett fél tucat még amatőrnek számító zenekar akik ifjonti lelkesedéssel fogják feltüzelni a jelenlévő rocker társaságot.

A találkozó természetesen ingyenes , hogy ezzel is minél átérezhetőbbé tegyük ezt az ünnepet. Mindenkit szeretettel várunk.

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: