Aurora zenekar

Aurora zenekar

Az Aurora mindig is egy társadalombíráló zenekar volt, amely semmilyen politikai párt zászlaját nem cipelte és nem is fogja cipelni. Az igazi hajtóerő a zenekarban máig a zene és a buli szeretete, ezért azonnal egyértelmű volt, hogy a Rock Napján az Aurora zenekarnak is ott a helye. Június 16-án Dombóváron, a Fémvár.hu fesztiválon ünnepelhetitek velünk a Rock Napját.

A 2012-es év nagyon különleges számunkra, hiszen idén jött ki az Esszencia válogatás lemezünk, ami a zenekar indulásától a mai napig foglalja össze az Aurora zenekar közel 30 éves múltját. Egy ilyen válogatás úgy gondoltuk, hogy megérdemel egy videoklipet, sőt!! Mindjárt kettőt is forgattunk. Ha szeretnél egy Esszencia válogatást, a www.aurora.hu Shopjában megrendelheted.

A zenekarunk nem veti meg az alkoholt, amit a Rock Napján be is bizonyítunk, főleg, hogy Dombóváron, a színpadon fogjuk megünnepelni ezt a színvonalas eseményt. Az öreg bibircsókos Lemmy Kilmister, a Sex Pistols és a Ramones hatására kezdtünk el zenélni, a Rock Napján tisztelgünk a nagyok előtt, eljátszunk mindegyik zenekartól egy dalt.

Örülünk, hogy végre van egy nap, amikor együtt ünnepelhetjük meg rockzene iránti szeretetünket, és ki mással is ünnepelhetnénk meg, mint veletek! Várunk titeket Dombóváron egy közös bulira, ahol koccinthatunk a Rock Napja tiszteletére! Teszünk róla, hogy Olyan éjszaka legyen! :)

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: