Beauty Under Surface

Beauty Under Surface

A Beauty Under Surface zenekar a Rock Napját Kiskunhalason, a Freedom Music Clubban fogja végigtombolni az Alls Falls Down társaságában. Ez egy fontos kezdeményezés, hisz ezzel tisztelgünk társaink munkássága, illetve a közönség előtt.

A zenekar 2011 Márciusában alakult. A 4 alapító tag : Mátó Gergő – dob, Mintál Attila – basszusgitár, Szécsi Zoltán – gitár, Robin Burus – ének. A zenekar saját számokat játszik , Robin szerint Post-metal stílusban. A banda rendszeres fellépője a városi könnyűzenei rendezvényeken, illetve idény nyáron lehetőségünk nyílt fellépni az idei Rockmaratonon.

Azért csatlakoztunk a Rock napjához, hogy megmutassuk a fiataloknak(illetve nem csak nekik, de általában ők a kételkedők), hogy amit meghallgatnak az interneten, abban zenészeknek komoly munkájuk van, a csatlakozásunkkal szeretnénk rávenni Őket, hogy ne csak az interneten nézzenek koncerteket, hanem járjanak el az élőzenés bulikra , ezzel támogassák illetve tiszteljék meg a művészeket. Érdekes dolog, hogy a mai generáció nem annyira élőzene centrikus , mint például a mostani 30-40 éves korosztály, pedig több tizenévestől szoktuk hallani, hogy a filmekben olykor felcsendülő mainstream/ soft rock zenék mennyire tetszenek Nekik. Ez egy jó lehetőség, hogy élőben is meg tudják hallgatni, átérezni ezeket a stílusokat.

Szerintünk a Rock napja egy remek kezdeményezés, mind a közönség, mind a szakma számára, hisz élőben játszani nekünk is akkora öröm, mint amikor elmegyünk egy barát zenekar koncertjére.

Reméljük idén is sikeres lesz ez a megmozdulás, illetve a jövőben nagyobb tömegeket fog vonzani a koncertre járás feelingje.

Találkozunk szombaton!

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: