Bikini koncert Siófokon

Bikini koncert Siófokon

A józanság szava már régen nem hat ránk, a lezárt agyak kulcsai csak úgy repkednek bele a Balaton vizébe – készülünk a Bikini koncertjére!

A nyolcvanas évek eleje óta töretlen sikerrel működő együttes végre megérkezik Siófok fehérhomokos partjára egy kollektív fagylalt nyalásra, ahol egy hamisítatlan hangulatú Bikini koncerttel rázzák fel a fiatalokat és az éretteket, ahol helyet adnak maguk mellett a szabadság rabszolgáinak és azoknak is, akik nem azok.

Koncertkezdés: 20:00
Jegyár: Elővételben 1500 Ft, helyszínen 2500 Ft
Online jegyvásárlás: http://tixa.hu/bikini_beach_house

Németh Alajos zeneszerző-basszusgitáros 1982-ben hozta létre a Bikini együttest. Két albumot készített ez az eredeti felállás – olyan lemezeket, amelyek a mai napig komoly értéket képviselnek a magyar könnyűzenében. A megszámlálhatatlanul sok fellépés szinte mindegyike telt ház, gyakran több tízezer ember előtt zajlott.

A sikerek ellenére 1992-ben elbúcsúzott a zenekar a közönségtől. A rendszerváltáshoz dalaival, filozófiájával hozzájáruló Bikini tagjai úgy gondolták, megtették kötelességüket: a pont a mondat végén van, ettől kezdve nincs szükség rájuk.

Ám néhány év múlva ráébredtek, hogy a rendszerváltozás nem hozta magával azt, amire vártak, amire vágytak, s ma talán még nagyobb szükség van arra, hogy elmondják, hogyan érzi magát a kisember a világban, mint az induláskor. A Bikini 1997-ben újjáalakult, hogy azóta a korábbiaknál is jobb albumokat készítsen, s ott legyen minden városban és faluban, határon innen és túl. Hogy egyszerre szórakoztasson és gondolkodtasson el, hogy felnyissa a szemeket – ugyanakkor reményt is adjon.

  

Weboldal link: http://beachhousesiofok.hu/bikini-koncert-siofokon-a-beach-house-ban/

Facebook link: https://www.facebook.com/events/1601975520052502/


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151