Bloody Roots

Bloody Roots

Nagyon örülök, hogy sikerült a Rock Napjára összehozni a Fémvár.hu fesztivált, nem is lehet méltóbban és stílszerűbben ünnepelni, mint egy jó bulival! Dombóváron rockügyileg manapság jó szelek fújnak, köszönhetően a Fémvár agilis csapatának és a két főszervezőnek, Kincsverő Csabának és Molnár Péternek.

Ők mindent megtesznek, hogy felpezsdítsék Dombóvár és környéke rockéletét! Remélem a fellépők névsorát tekintve a közönség is úgy értékeli, hogy egy sokat ígérő koncert lesz, amit nem szabad kihagyni! Ha hozzávesszük, hogy mindez a Rock Napjával egybekötve, akkor mindenkinek, aki szereti a torzított gitár hangját, kötelező a megjelenés! A rendezvény június 16-án, a DVMSC Csarnokban lesz, ahol Bloody Roots mellett fellép még az Aurora, Leander, Hátsó Ajtó és a Broken Smile!

Interjú a Bloody Roots zenekarral:

Az Isten kezében albummal egy meglehetősen erős rajttal indított a Bloody Roots! Számítottatok ilyen sikerre?

Arra mindenképpen számíthattunk, hogy a magam és a projektban résztvevők személye miatt sokan lesznek kíváncsiak, mit is fogunk összehozni, ez viszont nehezítette is a dolgunkat. Ahhoz, hogy sikerekben reménykedhessünk, az elvárásoknak nemcsak meg kellett felelni, de olyant kellett letenni az asztalra, ami az elvárhatókon túlmutat. Mindez viszont a töretlen lelkesedésen kívül olyan kompromisszummentes munkát kíván, ahol a végsőkik ki kell tartani az elképzelések és tervek mellett! Nem kevés munka volt egy ilyen sok szereplős projektet végigvinni, de megérte, az eredmények minket igazoltak. Ennyi idővel a lemez megjelenése után is azt tudom mondani, remek munkát végeztünk!

Az album valóban jól sikerült, nem véletlen, hogy a megjelenés évében, 2010-ben, több helyen választották az év lemezének!

Igen, erre aztán valóban nem számítottunk, sőt mivel a lemez még az év elején, tavasszal jelent meg, ki gondolta, hogy ennyien fognak rá emlékezni az évvégi szavazásokon, értékeléseken! Ami külön öröm és igazán siker, hogy a szakma és a közönség egyöntetűen jól értékelte a produkciót.

A zenekar koncertezés terén is jól teljesít, az elmúlt nyáron szinte minden fesztiválon ott voltatok!

Valóban jól sikerült a tavaly nyári koncertszezon és nemcsak a koncertek mennyisége miatt, hanem a koncertek volumene szempontjából is! Szinte az összes fellépésünk nagyobb szabású rendezvények, mértékadó fesztiválok keretein belül valósult meg. Olyan nemzetközi nagy nevek előtt játszottunk, mint a Kataklysm, Rage, Kreator, Napalm Death, Ektomorf, Deicide. Fontos eredménynek tartjuk, hogy a határon túli magyarlakta területekre is eljutottunk, Felvidéken, Kárpátalján és Erdélyben is nagy sikerrel koncerteztünk és idén tavasszal Németországban is volt egy három állomásos miniturnénk!

Következő album, tervek, hogyan tovább?

Az új lemezanyag zenei részével nagyrészt elkészültünk, jelenleg a szövegeken, énekdallamokon dolgozunk. Várhatóan 12 új dal lesz az albumon, de szeretnénk pár bónuszdalt is rögzíteni. A tervek között egy DVD melléklet is szerepel. Június elején elkezdjük a stúdiómunkálatokat és az elképzelés szerint ősz elején, várhatóan szeptemberben fog megjelenni az album! A lemezkészítéssel párhuzamosan készülünk a nyári koncertekre, eddig négy fesztiválon: Pannónia, Fémvár.hu, Rockmaraton, Hegyalja már biztosan ott leszünk, az új lemez megjelenését követően pedig folytatjuk a koncertezést egy lemezbemutató turné keretében.

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: