Broken Smile

Broken Smile

Milyen arcokból áll a Broken Smile? Kiket takar ez a nem túl beszédes, nem túl vidám, egy kissé keserédes név? Ezekre a kérdésekre borzasztóan egyszerű válaszokkal szolgálhatunk.

Egyrészt semmi különöset nem tudunk meglebegtetni, egyszerűen csak az ősidők kezdete előtt valamikor összehaverkodtunk itt a palatális Dombóvár vulkánokkal övezett lankáin, kifaragtunk egy-két gitárt meg húrokat hozzá, a ChYgának meg tettünk a keze alá néhány deformált dinoszaurusz koponyát, aztán a Réka meg beénekelt minket a 21th centuryba. Valójában egyszerű srácoklányok vagyunk, akik szeretnek zenélni, a zenét szeretik kicsit komolyabb szemekkel vizsgálni, de azért arról se feledkezünk el, hogy a hangulat, a közérthetőség és a popularitás se maradjon el, amikor elkezdjük a show-t, a dalírást, a próbát …vagy a zenei tevékenység bármely komponensét.

A rock napját pedig Dombóváron, őshazánkban üljünk meg egy szokásos szeánszunkkal, amire nem csak azért várunk mindenkit, hogy néhány újabb keletű saját számunkat és a régebbieket leporolhassuk, hanem azért is, mert olyan zenekarok mellett zúzhatunk, mint a Hátsó Ajtó (szintén dombóvári sorstárs) a Bloody Roots, az Aurora, a Leander és a Vulgar Display Of Cover. Emellett egy igényesen, füstmentesen tartósított sportpályán (DVMSE) fogunk találkozni, mely hely és befogadó képesség tekintetében sem keresi a kérdőjeleket.

Szerintünk többet mondani szószátyárság lenne, ha tényleg tudni akarjátok, hogy nekünk mi jut arról eszünkbe, hogy Rock napja, akkor júniusban találkozunk, a fent említett helyen!  :D

Várunk mindenkit!

BrokenfuckinSmile – Réka, Laci, dunce és ChYga

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: