Crowhill Tales

Crowhill Tales

A zenekar gyökerei 2003 őszére nyúlnak vissza, amikor is a gitáros Hegedűs Norbert és a szintén gitáros Losonczi Péter közös örömzenélgetésbe kezdett. A formáció 2005 nyarától a dobos Pongó Tamással (ex-Moon of Soul, ex-Radar, ex-Taxi, ex-All In) vált tulajdonképpen zenekarrá, majd 2006 elején a basszusgitáros Gróza Ferenccel (ex-Moon of Soul, ex-Quiet Passenger) és az énekes Balogh Tiborral (ex-Spiritual) bővült.

Ezzel majd egy időben Pongó Tamás helyét Gróza Attila (ex-Blackened, ex-Flash Back) vette át, de 2007 nyarán Ő is távozott, így a zenekar dobosa azóta Gazdag Gergő. 2007 őszén a basszusgitáros Fekete Zoltán (ex-Angerseed, ex-Sanity, ex-Rock and Road) váltotta Gróza Ferencet. A zenekar a felállás stabilizálódását követően, az évek alatt megírt saját számokkal koncertezésbe kezdett, melynek során sokat fejlődött és egyre ütőképesebbé és energikusabbá vált a színpadon.

Talán ennek eredménye, hogy a banda a 2009-es III. Backstage Live Amatőr Zenekarok Versenyén Azfeszt különdíjas, a 2009/2010-es I. Kelet Underground Tehetségkutatón Kelet Underground különdíjas, a 2010/2011-es II. Kelet Underground Tehetségkutatón pedig ismét Kelet Underground különdíjas lett.

2011 elején az éveken át tartó hosszú és stabil zenekari felállást megváltoztatva az énekes poszton Balogh Tibort a több évtizedes énekesi tapasztalattal rendelkező francia metálénekes, Jerome Grandpere váltotta. A zenekar a további dalok írása és az aktív koncertezés mellett a régóta húzódó első EP anyag munkálatain fáradozik, amelynek megjelenési ideje, immáron az új frontember előadásában, 2012 őszére várható.

A Crowhill Tales zenekar a JMB Feszt Rock Napja bulin lép fel.

Crowhill Tales zenekar a Rock NapjánTagok:

Jerome Grandpere – Ének
Hegedűs Norbert – Gitár
Losonczi Péter – Gitár
Fekete Zoltán – Basszusgitár
Gazdag Gergő – Dob

MySpace:
http://www.myspace.com/crowhilltales
Facebook:
https://www.facebook.com/CrowhillTales

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: