Dream Of Insomnia: Egy budapesti metál banda bemutatkozása

Dream Of Insomnia: Egy budapesti metál banda bemutatkozása

A Dream Of Insomnia egy 2014 májusában alakult budapesti metál banda.
2013 nyarán Lukács Máté (gitár), Irinyi Attila (gitár) és Tóth János (basszusgitár) közösen kezdték el építeni a zenekart. Az alapkoncepció a dinamikus, melodikus és a mélyebb, sötétebb zenei témák összeegyeztetése volt. A hónapok során több tagcserén mentünk keresztül a zenekarral. A dobok mögött 2013 októberében Skriba Gábor, az énekes poszton pedig 2014 májusában Kránicz Richárd személyében stabilizálódott a banda, és megalakult a Dream Of Insomnia nevű formáció.
A számötleteink újragondolása és lefixálása után 2014 októberében kezdtük el a munkálatokat a Green Hell Stúdióban a három számos EP-nk elkészítése céljából (EP számok: Vérző Lélek, Sebhelyek, Broken Lives).
Bemutatkozó koncertünk, 2015 márciusában, egy kisebb tehetségkutató keretében volt (BME-VPK WhiteFÜL tehetségkutató), amit megnyertünk.
Jelenleg is több saját szám kimunkálásán dolgozunk, készülve a következő stúdiós anyagok felvételére, és a koncertekre.

Elérhetőségek
Facebook: www.facebook.com/insomnia.dreamof

A három számos EP-nk az alábbi linkeken érhetőek el:
Soundcloud: www.soundcloud.com/dream-of-insomnia
Youtube: www.youtube.com/c/dreamofinsomnia

  

Weboldal link: www.facebook.com/insomnia.dreamof

Facebook link: www.facebook.com/insomnia.dreamof


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151