Éden klub

Éden klub

A Wanted Presents szervezésében a ROCK NAPJA fesztiválsorozat keretein belül megrendezésre kerül egy kisebb megmozdulás az ÉDEN KLUBban, ahol a jó hangulatot 5 csongrád megyei zenekar, a DrasztikAkusztik, a Medvecukor, a The Fiction Stop, a Brainztorm és a Vidóczy-művek fogja biztosítani.

A felhozatal vegyes és sokszínű, de lényegében a rock stílusjegyei dominálnak majd. Szerintünk a rock oly “ősanyja” a mai könnyűzenei műfajoknak, hogy megérdemel egy napot, amikor megemlékeznek a zenekedvelők erről a kiinduló pontról.

Wanted Presents - Éden Klub - Rock Napja

A Wanted Presents party szervező csapata 2011-ben alakult régi zenészekből, akik folytatni akartak valami olyat, ami a zenéhez szorosan kapcsolódik és alkotni valami maradandót. Megtaláltuk azt az ideális helyszínt, ahol teret kaptunk és teret is adunk a hazai feltörekvő zenekaroknak. Célunk egy olyasfajta kezdeményezés amiben mindenki kibontakozhat és megtalálhatja a saját ízlését.

Elérhetőségünk: http://www.facebook.com/pages/Wanted-Presents/287865651230440

A zenekarokról:

DrasztikAkusztik

Drasztikusan akusztikus együttes: tisztelgés, nosztalgia és ami bennünk van, azaz alternatív grunge tíz és tizenhat húrra.

Polyák Balázs – ének, gitár
Kondacs Gergely – ének, basszusgitár

http://www.facebook.com/drasztik.akusztik

Medvecukor

A szegedi egyetemistákból álló Medvecukor modern, egyedi és közönségbarát zenét játszik. Fiatalos lendületükkel, csak nem 10 éves zenei tapasztalatukkal és különböző stílusok elemeivel színesítik a magyar alternatív pop rock műufaj felhozatalát. Két alapító taguk közreműködésében önerőből elkészítették 2011-es első albumukat,  és hamarosan befejeződnek a második lemez munkálatai is.

Dr. Berkovicz Mihály – Gitár, Ének
Nyúl – Dob, Vokál
Balázs – Basszusgitár, Vokál
Viktor – Gitár

http://medvecukorband.atw.hu/
http://www.myspace.com/medvecukorband
http://www.twitter.com/Medvecukorband
http://www.facebook.com/Medvecukorband

The Fiction Stop

A szegedi alternatív rock banda 2006 oszén alakult a könnyebb csajozás és surubb mulatozás jegyében, ami mára teljesen megváltozott :)… A kezdeti homályos évek után a zenekar 2010-ben leszerzodött az ArtStab Kulturális Egyesülettel, amelyet az elso lemez (Új háttér készül) követett még az év végén. 2011-ben kialakult a jelenlegi felállás (Gergely Gábor, Oberdlik Ferenc, Pipicz Attila, Völgyesi Péter), amellyel az éppen készülo második, ‘Zsákmányozós’ című lemezt rögzítik.

http://www.facebook.com/pages/The-Fiction-Stop/154847357873482

Brainztorm

A Brainztorm zenekar 2008 augusztusában alakult, egy projektre készülő, ám annál lelkesebb, zenélni vágyó emberkékbol. Stílusát tekintve a formáció “High School rockot játszik”, az elmúlt évek agyonhallgatott, és azóta már milliomossá vált rocksztárbandáinak (Blink 182, The Offspring, Green Day, Sum 41) slágereit összegyűjtve.

Kefe – Guitar, Vocal
Hugi – Bass
Laca – Drums
Jerry – Guitar

www.brainztorm.hu

Vidóczy-művek

Vidóczy-Lövey János elektronikus és zongora művei szólalnak meg a koncerten. Az est érdekessége, hogy 5 szintetizátort lehet majd hallani elektrofon és egy akusztikus hangszer kíséretében. A cél az, hogy több hangszeren több emberrel mutassák be az elektronikus műveket. A koncert különlegessége, hogy olyan elektronikus zenei műfajt mutatnak be, ami Magyarországon alig ismert és kevésbé elfogadott. Egy újszerű és jövőbeli műfaj bemutatkozása az előadás.

Vidóczy-Lövey János – főbillentyűs,  zeneszerző
Fodi István – billentyűs
Domonkos László – keverős, billentyűs
Szegény István – dobos

http://www.facebook.com/pages/Vid%C3%B3czy-M%C5%B1vek/339342659440352

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: