Effekt zenekar

Effekt zenekar

A zenekart a Holdosi ikrek (Attila,Sándor) alapították 1994-ben. Ez egy gyerekkori álom megvalósulása,mindig is ezt szerették volna csinálni. A felállás inotai gyerekkori barátokkal lett teljes. A névválasztást komoly vita előzte meg,de a cél az volt, hogy legyen magyar, legyen erős, lendületes, és persze tetsszen is, így esett a választás az EFFEKT-re.

Mely zenekarok voltak hatással ránk? Nem akarnánk besorolni magunkat, a rocktól a metálig vannak dalaink, mindig a mondanivaló és a hozzátartozó érzés szabja meg a dal arculatát, nem a műfaji kötöttségek. Fontos, hogy lendületes, dallamos zene legyen! Hallgatni nagyon sokféle zenét szeretünk, persze vannak kedvencek is, és biztosan hatnak is ránk tudat alatt egészséges mértékben. Tudatosan még véletlenül se szeretnénk utánozni senkit se. Mindig is szeretnénk a saját hangunkon,saját zenénkkel megszólalni.

Mint mondják,a téma az utcán hever. Téma lehet a hétköznap,a munka, az érzések, a veled történtek, a szerelem, a nők,az emberi tulajdonságok,attól függően,hogy éppen mi vált ki belőled erős érzéseket és erre reagálnod kell. Valaki azt mondta-a dalszöveg szerelem függő,ez is benne van a pakliban.

Mit jelent nekünk a Rock Napja? Eredmény volt az első fellépés,az első saját dal,az első album,majd a hosszú ideig slágerlistás saját dal,de legnagyobb eredmény,hogy a zenekar képes megújulni, képes mosolyt varázsolni az arcokra,örömöt a szívekbe és így képes egymásra találni és jól érezni magát a közönséggel! Nekünk ez a Rock Napja!

A zenekar 18 éves lesz az idén! Csak emlékezetes pillanataink vannak! Jó is,rossz is,de ez így van rendjén. Megalakítottuk a Family Rock Club-ot. Útjára indítottunk egy szabadtéri Rock Napot (mini fesztivál), idén már négy saját rendezésű lesz!

Idén ellátogatunk egy kicsit külföldre is (Klub és fesztivál), igyekszünk a régi ismerősökkel megújítani a kapcsolatokat,és szeretnénk befejezni a tizedik albumot! Ebből készülni fog videoklip is. Reméljük,hogy ezzel elnyerjük rajongóink osztatlan tetszését is!

2012.06.16.-án, a Rock Napján a tervek szerint az Effekt zenekar a csajági Rocknapon vesz részt, mint meghívott vendég.

Az Effekt zenekar honlapja: effekt.extra.hu
Facebook: https://www.facebook.com/pages/EFFEKT-zenekar/129003573792411
Myspace: http://www.myspace.com/573574938

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: