EGO Project

EGO Project

Az EGO Project olyan ismert hazai zenekarok jelenlegi és egykori zenészeiből verbuválódott, mint a Kalapács, a Pokolgép, a Sámán, a Dance, a Sing-Sing, vagy az Iron Maidnem. A csapatot Beloberk István (Kalapács, Sámán) basszusgitáros alapította „hobbizenekarnak”, saját ötleteinek megvalósítására.

Bemutatkozó lemezünk 2008-ban jelent meg. A mai felállás két évre rá, 2010-ben alakult ki, ez év őszén az első album teljes anyagát újra megjelentettük Kiss Zoli hangjával, magyar és angol nyelven, új borítóval.

Az anyag számos pozitív visszajelzést kapott mind itthon, mind külföldön, és egyre több helyen mutatkozunk be élőben is. Sokan ismernek minket és sokat játszhatunk, amit nagyon köszönünk a közönségünknek. Öröm, hogy a koncertjeinken sok ismerős arccal találkozhatunk.

Aki látott már minket játszani, tudja, hogy nekünk egyfajta ünnep minden koncert. A muzsikánk szigorú, a szövegeink sokszor dühösek, a mindennapi élet visszásságaira mutatnak rá, de mindig derűs jókedvvel láthatsz minket a színpadon.

A Crazy Mama az egyik budapesti klub, ahol sokat játszunk. Tavaly decemberben néhány csapattal már megünnepeltük itt a Rockot, és az elsők között voltunk, akik úgy döntöttek, hogy idén június 16-án megünneplik a Rock Napját.

Áprilisban jelent meg harmadik lemezünk, amely a Puszta ököllel címet kapta, és amelyen öt nóta angol változatban is hallható, köztük egy igazi kuriózum, egy akusztikus gitáros dal, amelyhez klipet is forgattunk.

A célunk egyértelműen az, hogy az EGO mindenütt látható és hallható legyen, ahol igény van a színvonalas, élő heavy metal muzsikára és külön öröm, ha egy ünnep keretében játszhatunk. Június 16-án mi ott leszünk a Crazy Mamában és ismét több jó csapattal közösen ünnepeljük a Rockot, a Rock Napján. Gyere el Te is, az ünnepi hangulathoz Rád is szükség van!

Nézd meg az Ego Project weboldalát: http://www.ego-project.hu

EGO Project Facebook: https://www.facebook.com/EGO.Project.hu

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: