Follow the swallow – új generációs rock zenekarként hódítjuk meg a szíveket…

Follow the swallow – új generációs rock zenekarként hódítjuk meg a szíveket…

A zenekar 2012-ban alakult, a jelenlegi szóló/ritmus gitáros Kaczvinszky „Wilzon” Zsolt ötlete alapján egy komoly lehetőség fényében. Mivel jó ideje a zenei élet tagja (8 éve játszik gitáron olyan színvonalas zenekarok tagjaként is, mint az Up The Irons, később The Iron Inside, ezért olyan zenészek személyében kereste a zenekar tagjait, akik elszántak, izzig-vérig zenészek, szakmailag képzettek, elkötelezettek.
A zenekar dobosa, Kaczvinszky „Toto” Tamás, aki tehetségét és kreativitását több éve mutatja a közönségnek szintén a The Iron Inside zenekarban.
A basszusgitár/vokálost Nagy „Guffhy” Gábor személyében találták meg, akivel régebbi mind szakmai, mind emberi kapcsolat köti Őket össze. Guffhy 13 éve játszik e hangszeren, korábban játszott a Dirty Crime, Rocket Queen, The Idols, zenekarokban is, illetve 2013. június közepén másik zenkarával, a Rocken Dogs-zal egy tehetségkutatón fődíjat nyertek, így ők lehettek a Tankcsapda Budapesti koncertjének előzenekara a Budapest Park nagyszínpadán, ahol bizonyította a közel tízezer emberből álló közönség előtt is szakmai tudását, tehetségét.
A zenekar gitárosa Nagy Csabi, aki szintén rendelkezik színpadi tapasztalatokkal, amit a True Face nevű zenekarával szerzett.
A zenekarnak az énekes megválasztása volt talán a legkomolyabb kihívás, hisz frontemberként olyan személyiséget, és megfelelő hangszínnel rendelkező show man-t kerestek, aki a csapat szerves tagja tud lenni, aki a „mindenki egyért, egy mindenkiért” elven tudja képviselni a zenekart, a zenei stílust a színpad közepén, hogy az életérzés, a dalok jelentése (angol nyelvű dalszövegek) az azokat először halló közönség számára is jelentős élményt nyújtson. Az énekes Filip „Ndy” Norbi, aki tehetségét megmutatta tehetségkutatókon is, komoly megmérettetést jelentő zsűri és sok ezer ember előtt. Több évet töltött Angliában, ahol mind magánemberként, mind zenészként megállta helyét. Többször is felléptek Guffhyval akkori zenekaruk, a Fall ’N’ Angels tagjaiként Londonban.
Norbi az új zenekar kislemeznyi anyagának elkészítését követően, feladva mindent hazaköltözött, hogy a csapatnak ideje, lehetősége legyen megvalósítani azt, amit számukra a zene jelent, és ez a zenekar azt el is éri.

A Follow The Swallow zenekar eddig két fontosabb, nagy sikert aratott koncertet adott. Egyiket a dorogi Kacsa Klubban kb. 300 ember előtt saját szervezésben, a másikat Esztergomban a Fesztiválsziget rendezvény keretein belül a Tankcsapda után a kb. 2-3 ezer fős nézőközönségnek.

  

Weboldal link: http://followtheswallowmusic.com/

Facebook link: https://www.facebook.com/followtheswallowmusic


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151