H2O Acoustic

H2O Acoustic

2009-ben, Sopronban létrehoztunk egy nem szokványos formációt, legkevésbé sem rockzenére jellemző névvel, ez a H2O Acoustic Rock Band. Zenekarunkban nincsen dobszerkó, helyette cajon, cabongok, csörgők, és egyéb zörgők keltik életre a lüktetést. Nem akartunk egy 225 426. magyar rock bandát, hanem olyasmit, ami kitűnik, amire felfigyelnek.

Felállásban szintén nem szokványos női énekesünk, aki bármikor leüvölti a közönség fejéről a parókát, ráadásul mindezt a 12 húros gitározás mellet, ami sok férfiembert megszégyenített már, hiszen egy ilyen kemény hangszert le kell fogni rendesen. Nem akartunk Marshall hegyeket, sem dzsidzsidzsidzsit, hanem visszatérést a gyökerekhez. Akusztikus hangszerekkel rockzenét játszani tisztán. Itt nem lehet elsikálni egy riffet sem.

Felkutattuk azokat az ős rock dalokat, amik meghatározzák a mai napig is a jelenlegi stílusokat. Ezeket átgyúrtuk áthangszereltük, és kialakult egy sajátos egyedi hangzásvilág. Régiek mellett persze egészen új dalokat is feldolgoztunk, így teljes betekintést adunk a rock világába. Ez egyfajta rocktérítő hivatás, ami bejött nekünk is és a közönségünknek is. Büszkék vagyunk a 16-60 éves közönségünkre, arra hogy fiatalok és érettebb rockerek együtt élvezik a bulijainkat. Mi minden koncerten tisztelgünk a rock műfajnak. Ennek szellemében élünk, és alkotunk.

Több hazai hírességgel is együtt koptattuk a színpadot, többek közt példaképünkkel Bivivel –Kalapács Józseffel. Fellépünk pinceszínházban, kis és nagyszínpadon egyaránt, idehaza és Ausztriában is rendszeresen feltüzeljük a hangulatot. Angol és magyar dalokat vegyesen adunk elő. Büszkék vagyunk a Reverbnation internetes rock lista soproni és magyarországi 1. helyére, amit hónapok óta birtokolunk. Saját, hivatalos honlapunk mellett (www.h2o-acoustic.hu) több zenei és közösségi oldalon is elérhetőek vagyunk, így akár like-olhatnak is.

Mai korcsosuló világunkban számunkra minden fellépés ünnepnap. A rengeteg médiamocsok ellenére a legnagyobb elismerés számunkra a koncertek utáni sok jókívánság, ami elég erőt ad ahhoz, hogy szenvedéllyel és alázattal folytassuk, amit elkezdtünk. Ez jelzi azt, hogy igény van erre a műfajra. Az, hogy végre lesz Rock Napja, különös örömmel tölt el bennünket. Jelenleg szervezés alatt áll a június 16-i fellépés, ehhez keresünk méltó helyet. 2012-ben a dobos és basszusgitáros csere ellenére is gőzerővel dolgozunk.

Ezúton szeretnénk megköszönni közönségünknek, barátainknak, mindenkinek, aki rocker, a hitét a rockzenében. Hisszük, hogy “ameddig a Föld kerek, mindig lesznek rockerek!” Végül pedig bemutatnám a zenekart: énekesünk, Ráááákosi Évaaaaaa…………..doboknáááál, Tarcsaiiiiii Ádáááám……………basszusgitááááár, Katonaaaaa Daniiiii………..és gitááár, Szüüüüücs Gyöööörgy………….

A zenekar hivatalos honlapja: http://h2o-acoustic.hu/

További oldalak:

http://www.facebook.com/pages/H2O-Acoustic-Rock-Band/162728350441977

http://www.reverbnation.com/h2oacousticrockband

http://www.myspace.com/h2oacousticrockband

Sajtókapcsolat, koncertszervezés: Szücs György 70/ 317 37 26

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: