Hátsó Ajtó zenekar

Hátsó Ajtó zenekar

Kezdhetnénk azzal, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk, mit akarunk, de ezt most nem tesszük meg. Aki kíváncsi a zenekarra, az úgyis megtalál bennünket az interneten (www.hatsoajto.hu) vagy a koncerteken. Hadd mondjuk el inkább azt röviden, miért is csatlakoztunk a Rock Napja kezdeményezéshez.

A Hátsó Ajtó zenekar tulajdonképpen sok éve minden év 365 napján ezért a zenéért él és működik, így egyértelmű volt a csatlakozásunk. Mivel mi egy folyamatosan koncertező zenekar vagyunk, így jól tudjuk, hogy a közönség és mi is azért látogatjuk a koncerthelyszíneket, hogy mindenki a lehető legjobban szórakozzon az adott este folyamán. Azt is jól tudjuk, hogy a mai internet központú világban mennyire fontos kiszabadulni a virtuális közegből, amire a rockkoncertek nagyon jó lehetőséget nyújtanak, ugyanúgy mint 10-20 évvel ezelőtt.

Az pedig, hogy létrejött 1 nap, amikor megünnepelhetjük a rockzene iránti szeretetünket, fantasztikus dolog. Ez a nap június 16.!

Mi ezt a napot a zenekar „székhelyén”, Dombóváron ünnepeljük sok kiváló zenekarral egyetemben. Aki velünk szeretne ünnepelni, az készüljön fel egy házrengető bulira a Broken Smile, a Hátsó Ajtó, a Bloody Roots, az Aurora, a Leander és a Vulgar Display Of Cover társaságában a dombóvári DVMSE Csarnokban.

Hátsó ajtó zenekar a Rock NapjánTermészetesen nem csak a mi közönségünket buzdítjuk az ünneplésre, hanem minden rock zenét szerető embert, aki még tudja, milyen fontos értéket képviselünk együtt. Na persze azért most nem megyünk bele semmilyen fennkölt baromságba, hiszen pont ez a lényeg. Nekünk a zenélés mindenek előtt az őszinteséget jelenti. Szerintünk épp ez a lényeg! Aki látott/hallott már minket a színpadon, figyel a dalszövegekre, ezt pontosan tudja.

 

Mi semmi mást nem szeretnénk, csak minél több emberhez eljuttatni a zenénket, aztán meglátjuk milyen a fogadtatás. Az elmúlt 1-2 évben – a 2010-ben megjelent „Amitől élek” albumunk óta – folyamatosan azon dolgoztunk, hogy minél szélesebb körben megismerjenek bennünket és ezután is ezt fogjuk tenni. Még idén nyár végén jön az új albumunk is amiről 2 dal a Rock Napján meg is fog szólalni a színpadon.

Szerintünk a rock az a műfaj a zeneiparban aminek nem kell díszcsomagolás. Ami jó az még a mai napig is eladja magát és ezt a rockzene meg is teszi. Sokszor hangzott el sok ember szájából, hogy mi halott meg mi nem… ezt mindenki jól tudja, hogy baromság, csak a rockzene nincs a kirakatban, pont azért mert nem is kell ott lennie.

Kivéve június 16-át, ahol együtt megmutathatjuk, hogy mennyien vagyunk és milyen az a tűz ami sosem alszik ki!

Mindenki ünnepelje a rockot a Rock Napján!

Üdvözlettel,
Hátsó Ajtó – Peti, Bika, Sati

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: