Heralds Of Death

Heralds Of Death

A Heralds of Death zenekart szeretném most nektek bemutatni. Körülbelül másfél-két éve jutott eszünkbe a zenekar alapítása. Kovács Ádám a dobos és Makray Dominik által lett össze hozva a zenekar. Eleinte még csak ketten gyakorolgattak aztán sorba jöttek az emberek, először Kovács Ádám a gitáros.

 

Ő az egyetemi tanulmányai miatt egy időre kiszállt a zenekarból. Újból csak ketten maradtak. Azután jött a basszusgitáros Bandics Lehel és az énekes Szabó Gergő. Így indult a zenekar neki a nagyvilágnak. Közbe jött egy gitáros akit sajnálatos módon eltanácsoltunk a zenekarból silány munkája miatt. Ekkor jött újból Ádám vissza a zenekarba. És kezdő bandaként így öten értünk el kisebb nagyobb sikereket. A próbák nehezen mentek, mert Ádám nem csornai de így is megoldották okosan. Így folytatta karrierjét a Heralds of Death.

A Rock napjához a zenekar azért csatlakozott mert fenn kell tartani ezt a stílust, hisz a rock örök és elpusztíthatatlan. Manapság éli korát a sok elég érdekes zene de minekünk meg kell tartanunk ezt a zenét hisz elmond mindent, igényes zene és nem csak a káromkodásról rossz életről szól mint egyéb stílus zenéi. A zenekarnak a rock napja ugyan azt jelenti mint másnak. A szórakozást a zenét, sátrazást és csurranhat cseppenhet egy kis innivaló is.

A Heralds Of Death június 16-án, azaz a Rock Napján az Amatőr Rockzenei és Ifjúsági találkozón lép fel.

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: