Hivatalos MANOWAR Est

Hivatalos MANOWAR Est

2012.08.25-én a Magyar Manowar Club (www.manowar.hu) szervezésében Budapesten, a Zúzda Rock kertben ( 1119, Budapest, Fehérvári út 87. ) megrendezésre kerül az első MANOWAR est. A több éves múltra visszatekintő klub már eddig is szervezett közönség találkozókat, összejöveteleket.

Sőt több éven keresztül a Magic Circle Festival magyar rajongótáborát is igyekezett egybe kovácsolni, és most úgy döntött, hogy szeretné méltóképpen megünnepelni az új album, a The Lord of Steel megjelenését. Ezért szeretettel meghív minden metál zenét kedvelő embert erre a hatalmas bulira.

Tűzvihar zenekarA rendezvényen fellép a heavy és power metal ötvözetett játszó Tűzvihar zenekar ( www.tuzvihar.hu ), akik 2010 óta rengeteg jól sikerült koncertet adtak, és 2012-ben az Ossian előtt is játszottak Pécsett, illetve Debrecenben pedig Kalapács József és az Akusztika elő zenekaraként léphettek fel. A MANOWAR zenéje rájuk is nagy hatással volt, példaképeiknek is tekintik őket.

 

 

 

Play and KillAz est másik zenekara a Play and Kill lesz ( Play and Kill Facebook ). Talán nevük is sejteti, hogy ők a MANOWAR munkássága előtt tisztelegnek, csak az ő számaikat játszva, a kellő alázattal, hogy hitelesen tudják közvetíteni a MANOWAR zenéjét, és életérzését, remélve, hogy még több rajongót szereznek majd kedvenc zenekaruknak. Nagy műsorral készülnek, és jó néhány színpadi show elemmel.

 

 

Amikor pedig nem a zenekarok dübörögnek majd, akkor a közönségé lesz a főszerep. Aki kedvet érez hozzá, az kipróbálhatja magát akár a sörivó versenyen, akár a metal scream bajnokságon, de a jó hangulat fokozásaként karaoke lehetőség is lesz. A tombolán pedig különféle MANOWAR ereklyék boldog tulajdonosai lehetnek a nyertesek.

Házigazdaként Sárközi Péter a Phoenix Projekt zenekar ( www.phoenixprojekt.hu ) tagja fogadja majd a bulizni vágyókat, és segíti eligazodni a különféle programok között.

A rendezvény néhány meglepetést is tartalmaz majd, melyre később derül csak fény. A hajnalig tartó összejövetelen az úgynevezett “rockdiszkóban” pedig felelevenítjük az elmúlt 32 év MANOWAR dalait.

Az első MANOWAR est garantáltan életre szóló élmény lesz!!!!!!

A Rock Napja nevezetű kezdeményezésnek nagyon örültünk, a következő Rock napjára újabb nagyszabású estet tervezünk, amely újra és újra kifejezi majd a MANOWAR rajongók összetartozását. A jövő évi Rock Napjáig közösségünk a házibulik és koncertek között kirándulásokkal, túrákkal és bográcsozásokkal színesíti a hétköznapjait…

MANOWAR Est

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: