Inferno

Inferno

Nyugalom Pécsiek, Pécsett is ünnep a Rock Napja!!! Az el Inferno Music Pub meghívására fellép az olasz slágerlista 6. és az amerikai slágerlista 25. helyén álló olasz Keam zenekar, a szekszárdi illetőségű Don Gatto és Sonic Rise, a Pécsi Zud és a különleges hangzásvilágú Soulvoid!

 

A BELÉPÉS INGYENES! Megtaláljátok őket június 16-án Pécsett az el Inferno Music Pubban a Király utca 2 szám alatt a város ezen a napon fémzenére dobbanó szívében!

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon: https://www.facebook.com/events/324446690968802/

Fellépők:

Keam (ITA)
https://www.facebook.com/pages/Keam/182541891783510

“Mi olaszként pendítünk húrt, csendítünk hangszálat és búgatjuk a bőrt a Rock Napján a Pécsi el Inferno Music Pubban, és tisztelgünk zenénkkel a lelkes magyar közönségnek és a magyar rock nagyjainak. Reméljük méltó módon hozzá tudunk járulni ezen remek kezdeményezés antréjához! Gyertek el minél többen, a belépés INGYENES!!!!”

Don Gatto
https://www.facebook.com/don.gatto.90

A Don Gatto Pécsett az el Inferno Music Pubban tiszteleg az országos rockünnep a Rock Napja képzeletbeli lebegő gitárján, melynek húrjai együtt pendülnek június 16-án minden magyar rockzenét kedvelő szívében, és ha jó a motyó a nadrágja szárán is. Minden Pécsinek és Pécs környékinek és főleg szekszárdinak kötelező a részvétel, hisz A zenekart 2009-ben Szekszárdon alapítottuk – a Weisz (ének / basszusgitár, ex-Chaos Of Disorder)

meg az Acélos (gitár, ex-Fürgerókalábak). Találtunk egy frankó dobost – a Halászt -, és elég hamar elkezdtünk koncertezni.
2010. januárjában jelent meg az első, négyszámos EP-nk, 2012. áprilisában pedig Second címmel a második.

Ezen négy saját szám mellett ott van a Midnight Oil “Beds Are Burning” dalának feldolgozása, de ami ennél is fontosabb, hogy Vígó és Kisbé (Aurora zenekar), Bölcsföldi Zoli (Cadaveres) illetve a Pro-Painvezér Gary Meskil is énekelnek a korongon.

Eddig több, mint 140 fellépésünk volt nem csak itthon, hanem Szerbiában, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Szlovákiában, Belgiumban, Franciaországban és Csehországban. Játszottunk a Pro-Pain és a Death Before Dishonor előtt is. Keményen nyomjuk és egyszerűen, de legalább rövid ideig.

Zud
https://www.facebook.com/zudband

A Zud a Pécsi el Inferno Music Pubot díszíti fel a Rock napján különleges hangzásvilágával! Mivel a belépés INGYENES lehet kóstolgatni ínyenc zenei palettánkról! Zenénkben különböző elektronikus-zenei műfajokat keverünk a heavy-metal egyes ágaival. Ebben az underground produkcióban az energikus és meglehetősen barátságtalan zene mögött egy kegyetlen és annál valószínűbb jövőképről született gondolatok dolgoznak.

A ZUD egy lehetséges jövőkép mögé tekint be. Alapvető kérdése, hogy merre tart az emberiség, és a technikai fejlődés mellett meddig ember az ember? Merre tart a rock, és mit tehet a Rock Napja a magyar rockzenéért. Az alapvető téma a “Gép születésére” épül, mikor az emberi lélek lehetőséget kap arra, hogy új formában létezzen. Próbálunk válaszokat keresni arra, hogy mi örténne, hogy mi fog történni az ember lelkében és ez miként érinti az emberiséget. Vajon a Föld legkegyetlenebb faja milyen eszközöket választ a környezete átalakítására, ha hús és csontok helyett acél és szilícium formájában létezik?

Fellép még a Soulvoid és a Sonic Rise zenekar.

Rock Napja az Infernoban, Pécsett

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: