Invader

Invader

Az Invader az elmúlt évek a hazai underground metal élet egyik legtöbbet játszó zenekarává nőtte ki magát. A csapat nevével szinte minden élőzenét és klubkoncerteket kedvelő rocker találkozott már. Büszkék vagyunk, hogy a 2012-es esztendő számos koncertje közül az egyiket a Rock tiszteletének első ünnepén játszhatjuk.

Zenekarunk sztorija az ezredfordulóig visszavezethető, de az Invader első felállása, sok tagcsere után csak 2005-ben alakult ki. Első koncertjét 2005 októberében adta a csapat.

A 2006-os év sok próbával telt, de több saját koncertet is hozott, és ez év őszén a zenekar meghívást kapott a Kalapács zenekar elé, bemelegítő bandaként. A két csapat a jó kapcsolatot azóta is ápolja, és az Invader ezidáig három Kalapács turnén és több önálló bulin is szerepelt.

2007-ben Czinege Gábor énekes helyére Szűcs „Tüdő” Attila (Jezabel, Judas Best) érkezett a csapatba, új lendületet adva a zenekarnak és a saját daloknak, de ez az együttműködés sajnos nem volt tartós és Tüdő helyét 2008 augusztusában Nachladal „Nahi” István (Armageddon, Morpheus, Wisdom) vett át.

Nahival friss dalok készültek, a régi szerzemények pedig új felfogásban kerültek véglegesítésre, kihasználva Nahi muzikalitását és hangterjedelmét. Az év végén a zenekar turnéra indult az Ossiannal.

2010 májusában két tagot cseréltünk a zenekarban: a dobot Kálozi „Káló” Gergely vette át, míg a szólógitárt Munkácsi „Tommen” Tamás. A következő évben ismét lehetőségünk nyílt az Ossian és a Kalapács zenekarokkal közös koncerteken szerepelni. A 2011-es esztendő ismét két tagcserét hozott: a mikorofon mögé visszatért Tüdő, a bőgős posztjára pedig a sokat próbált Mezőfi Joci (ex-Cool Head Clan, Remove, Masterica, stb.) érkezett. A visszajelzések szerint ez a csapat minden korábbinál erősebb és egységesebb felállása.

Az idei év legfontosabb és legaktuálisabb feladatának a számos koncert mellett a bemutatkozó lemezanyag elkészítését tartjuk. Az elmúlt években újra népszerűvé vált az élőzene, köztük a rock és a metal is, ám ettől függetlenül mindkettő rétegzene marad. Valahol ez így is van rendjén. Nem érezheti mindenki azt, amit mi érzünk. Aki viszont velünk érez, annak június 16-án a Crazy Mamában a helye, ahol nagyszerű társaságban mi is ünnepeljük a Rock Napját!

Az Invader zenekar weboldala: www.invader.hu

Invader zenekar a facebookon: www.facebook.com/invaderzenekar

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: