Jászberényi Rock Napja

Jászberényi Rock Napja

A Rock Napjához való csatlakozás ötlete egy tavaly indult helyi kezdeményezésből nőtte ki magát, amit szintén én szerveztem Jászság Allstars néven. Ezt a koncertet azért szerveztem, hogy a Jászság zenekarai és zeneszerető közönsége jobban megismerje egymást, és ha esetleg önálló bulit akarnak szervezni, akkor számíthassanak a másikra esetleg vendégzenekarként. Eredetileg április elején akartam „meghonosítani” ezt a bulit, de mivel jött ez a remek kezdeményezés a részetekről ezért úgy gondoltam, hogy mivel még csak egy éves „hagyománya” van a bulinak, ezért csúszhat. Ugyanis régóta szüksége lenne a mai rock-kedvelő közönségnek egy ilyen országosan megszervezett összefogásra. Ezért is tartom remek ötletnek a Rock Napját.

Természetesen azért szeretnénk csatlakozni ehhez a kezdeményezéshez, mert szeretnénk felrázni az állóvizet a környéken és Veletek karöltve kiszolgálni az erre vágyó embereket a fent említett okok mellett. Úgy gondolom, hogy a koncepció most sem változik; olyan zenekarokat hívtam össze, akik valamilyen módon kötődnek a Jászsághoz vagy Jászberényhez.

Mivel ilyen nyitottan fogadtátok a csatlakozásunkat, sikerült megnyernem támogatónak Jászberény Város Önkormányzatát, így a helyi sajtóban is némi támogatásra számíthatunk. Most magáról a konkrét eseményekről pár szót: a Jászberényi Ifjúsági Házban kerül megrendezésre a koncert, evidens időpontban, június 16-án. Eddig 5 zenekar bólintott a felkérésemre, jelesül a Holtodiglan, Jelek, Blood Radio, Nexxt és Magor. 21:00 órás kezdéssel szeretném az eseményt elindítani és óránkénti váltásban jönnének a zenekarok egymás után.

A végén egy közös zenéléssel zárnánk az egészet, ahol a lehető legtöbb zenekartag becsatlakozna egy szám erejéig. A hajnalig tartó bulit Szabó Levente biztosítja majd, aki a legjobb rock lemezeket fogja pörgetni hajnali 4-ig. Reméljük a tavalyi remek fogadtatásban lesz részünk és sikerül hagyományt teremtenünk itt, ahol sajnos elég szegényes a „popélet”.

Jászbérenyi Rock Napja

A zenekarok oldalai:

http://www.magorzenekar.hu

http://www.jelek.eoldal.hu/

https://www.facebook.com/nexxtzenekar

https://www.facebook.com/vegjatekzenekar (Blood Radio zenekar)

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: