Kassziopeia

Kassziopeia

Először is a legfontosabb dologgal kezdenénk, hogy milyen zenei műfajt képviselünk a Rock zenén belül: Műfajilag több stílust ötvözünk, főként D-beat, R’n’R, Hardcore, Crust core, Metal. A bandatagok változatos stílusának köszönhető, hogy számaink több stíluselemet is ötvözve színesítik a zenénket.

A Rock napja számunkra is nagyon fontos esemény, hogy végre kialakulóban és szervezésben élve létre jöhet, hogy megmutathassuk a szenvedélyünket e stílus iránt. Megmutathatjuk és nem, csak mi hanem a többi zenekar is, hogy igen fontos dolog ez a stílus, műfaj vagy életmód, vagy aminek szeretnénk nevezni – az országnak vagy talán a világnak is! Ez a nap lehetőséget ad nekünk és több amatőr illetve profi zenekarnak, hogy megismerjék az emberek és értékeljék a ROCK ZENÉT és a ZENEKAROKAT, illetve az ÉLŐ ZENÉS KONCERTEK FONTOSSÁGÁT! Sajnos a helyszín hiányában vagy éppen foglaltságában csak június 15.-én tudjuk megtartani SOPRONBAN a BOHÉMIA ROCKABILLY CLUBBAN (Csengeri u. 30-32).

Egy kicsit magunkról bővebben is beszámoljunk:

A zenekar tagjai, megalakulásunk:

Egy soproni baráti körből indult kezdeményezés után 2009 őszén elkezdődtek a próbák, masszív ivászatok. Juhász Tamás – Ritmus gitár; Juhász Gábor – Szóló gitár; Orbán Márk – Basszus gitár Ezt követően 2010 tavaszán sikerült dobost találnunk: Süle András (ex-ETK); Végül, hosszas keresgélés után András előző zenekarának énekesével 2011 januárjában kiteljesedett a banda: Pénzes Balázs. Dalszövegeinket javarészt Balázs írja. 2011 decemberétől koncertekkel bombázzuk Sopront, és környékét. Emellett sikerült felvennünk az első, három számos demónkat Sodrás-Örvény címen (2012).

Magunkról:

Juhász Tamás most végzett nem rég vendéglősként Sopronban, Juhász Gábor egy Budapesti cégnél dolgozik, mint fejlesztő mérnők, Orbán Márk egy Soproni gyárban dolgozik gépkezelőként, Süle András Győrben tanul vendéglátó szakmenedzser szakon és Pénzes Balázs egy építőipari vállalatnál tevékenykedik. Szabad időnket a zenélés és a bulik teszik ki.:)

Még egyszer akkor a helyszín:

Zenekarunk június 15.-én SOPRONBAN a BOHÉMIA ROCKABILLY CLUBBAN (Csengeri u. 30-32). helyi és környékbeli bandákkal együtt ünnepli a ROCK NAPJÁT!

További elérhetőségek:

https://www.facebook.com/Kassziopeia
http://www.myspace.com/kassziopeia_band

Csöcskenőcs:
Kassziopeia zenekar

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: