Lovreck

Lovreck

Mi vagyunk a Lovreck zenekar. Bízunk benne, hogy sokat, sok jót hallottál rólunk és hallottad a lemezünket is. 2010 tavaszán alakultunk, a történet azonban ennél sokkal régebbre nyúlik vissza. Gitáros-frontemberünk, Lovrek Krisztián Daczi Zsolt biztatására költözött Budapestre 2006-ban, majd három év múlva, egy Mentes Norbival közös zenei munka után úgy döntött, hogy mások szekerének tologatása helyett inkább folytatja saját csapata sikerre vitelét. Ebben társai ZZ mellett Horváth ’Sexy’ Gábor (basszus) és Veress Márton (dob) voltak. A zenekar neve kezdetben Illusion, amit hamarosan a „Lovreck” váltott fel.

2011 elején a teljes ritmusszekciónk lecserélődött: a Pokolgépbe távozó Marci és a saját projektjeire koncentráló Sexy helyére Károlyi Zoltán (dob) és Farkas István (basszusgitár) érkezett.

A 2011-es évben teljes gőzzel beindultunk. Krisztián többek közt a “Marshall Gitárverseny” győztese lett – melynek során ő lett 2012-ben az 50. születésnapját ünneplő Marshall hazai arca. Lélek-Gyilkos című bemutatkozó lemezünk 2011. december 8-án jelent meg a Nail Records gondozásában, a december-januári HammerWorld Magazin extra mellékleteként. A lemez „Ugye érzed” című dalára videoklipet is forgattunk.

Zenekarunk célja, hogy intellektuális metálként aposztrofált muzsikánkat minél több emberhez eljuttatva a lehető legnagyobb elismerésre tegyünk szert a közönség soraiban és szakmai berkeken belül egyaránt.

Az idei év tavaszán elbúcsúztunk ritmusszekciónktól, de nem állunk meg, és hamarosan új tagokkal teljesítjük az idei évre kitűzött terveket: szeretnénk forgatni egy újabb videoklipet és szeretnénk befejezni a második lemez anyagának megírását is.

A Rock Napja a mi napunk, a Lovreck ott lesz! Gyertek el ti is június 16-án, ünnepeljünk együtt és mutassuk meg, hogy a válság sem tudja elpusztítani az élő, valódi zenészek által játszott Rock zenét!

Látogasd meg a Lovreck zenekar oldalát: http://www.lovreck.hu

Lovreck a Facebookon: http://www.facebook.com/LOVRECK

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: