Manomore

Manomore

Mi vagyunk a Manomore, Magyarország első és egyetlen tribute csapata, amely a Metal Királya, a Manowar előtt tiszteleg. A klasszikus heavy metalt játszó budapesti Phlegethon zenekarból nőttünk ki. Hitünk az Igaz Heavy Metal, ezért koncert programunkba a saját dalaink mellé egyre több Manowar feldolgozás került.

Közönségünk felől rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, arra biztatva minket, hogy teljes Manowar műsorral álljunk színpadra. Ez a támogatás adta nekünk az erőt, hogy véghezvigyük a célt. Több mint egy évnyi tervezés és minden nehezítő körülmény leküzdése után idén tavasszal összeállt az induló műsor és megszületett az új projekt, a Manomore!

Tudjuk, hogy nem egyszerű feladat megvalósítani a jól kitűzött célt. Hisszük, hogy nekünk a Ti segítségetekkel sikerülni fog és hiszünk a Rock Napja sikerében is, de ehhez is a Te segítségedre lesz szükség.

Mi ott leszünk a Rock Napján. Ha szeretnéd Te is megtapasztalni, milyen az igazi Heavy Metal, akkor a Crazy Mamában a helyed, mert mi nyitjuk az estét és gyorsan emlékeztetünk mindenkit arra, hogy minek a napját ünnepeljük 2012. június 16-án! All Hail Rock, All Hail Manomore!

Nézd meg a Manomore zenekar facebook oldalát: http://www.facebook.com/manomore

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: