Metál Mikulás Kalapács Józsival

Metál Mikulás Kalapács Józsival

A szegedi Rockerek talán még emlékeznek, hogy idén márciusban csináltunk egy bulit, ahol a kimondottan erre az egy estére alakult RockKalapács zenekarral vendégül láttuk Kalapács Józsit, és játszottunk Nektek egy rakás régi Pokolgép és Omen dalt. Felejthetetlen élmény volt a számunkra egy igazi Metál Legendával színpadra lépni, de szerencsére nem csak nekünk. Ahogyan a visszajelzésekből kiderült, a közönség is élvezte a koncertet, nagyon jól sikerült az este.

A buli sikerén és a nagy érdeklődésen felbuzdulva még aznap eldöntöttük, hogy meg fogjuk ismételni, sőt: ha lehet, megpróbálunk még rá is licitálni a márciusi builra.

Azóta eltelt 9 hónap. Rengeteget próbáltunk, megpróbáltunk mindent beleadni. Voltak nehézségek, amelyeken át kellett küzdenünk magunkat, de végül sikerült, így most nagy örömmel jelenthetjuk be, hogy December 6 -án, a Rongy kocsmában ismét vendégül látjuk a Mestert, és BRUTÁLIS Metál Mikulás bulit csapunk! ;)

Az este kezdéseként a Sabbath Szombat (Black Sabbath cover) hoz lázba titeket, majd a RockKalapács zenekar vendégeként Kalapács Józsitól hallhattok jónéhány Pokolgép, Omen klasszikust.

Gyertek el minél többen, legyen ez a nap legalább annyira felejthetetlen élmény mindannyiunk számára, amennyire az volt a márciusi! :)

========

Helyszín: Rongy Kocsma – Szeged, Kossuth Lajos sgt. 72/D
Belépő: 1000.- HUF
Kapunyitás: 20:00
Kezdés: 21:00

  

Weboldal link: #

Facebook link: https://www.facebook.com/events/769676093055046/

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: