Metál Szegedről – Új hanganyag a SKORE zenekartól

Metál Szegedről – Új hanganyag a SKORE zenekartól

Zeneileg sokkal kiforrottabb, mint eddig. Abszolút jellemző lehet rá a kiszámíthatatlanság, a nem hétköznapi dalszerkezetek, és az interzivitás. A zúzós gitártémák, a pörgős, szókimondó szövegek, és a lágyabb instrumentális dallamok váltakoznak a dalokban. Ha valaki a megszokottat keresi, az ki kell ábránduljon…

2015. szeptember 4-én jelent meg a három dalt tartalmazó Empty Space című kislemezünk, mely a maga 20 perc játékidejével a zenekar megújult világába ad egy kis betekintést.

A zenekar 2009-ben Brindza Tamás és Oláh Tamás közös barátságával indult. A hasonló zenei ízlés és a közös zenélgetések eredménye lett végül a Skore. 2010-től rengeteg tagcserét éltünk át. Ebben az időszakban született pl. a Peaceful Gap és a Cloud c. szám, mely 2013 tavaszán látott napvilágot. Pár koncert után hosszabb csend következett a zenekar életében.
2014 szeptemberétől teljesen új felállással, zenei ötletekkel és tervekkel vonultunk újra próbaterembe. A korábban dobosként játszó Oláh Tamás gitáron folytatta, a csapat kiegészült Szénási Zsolt gitárossal és Diós Dávid basszusgitárossal. A dobokhoz ezúttal egy fiatal tehetség, Bindics Botond ült be. Ennek a csapatmunkának az eredménye egy komplex, progresszív metál muzsika lett.

  

Weboldal link: skoreband.bandcamp.com

Facebook link: https://www.facebook.com/skoreband?fref=ts

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: