Meteora

Meteora

Ha szereted az éteri női hanggal fűszerezett dallamos metál muzsikát, sok szeretettel várunk június 16-án a Crazy Mamában, ahol az első Rock Napját fogjuk ünnepelni. 2010 nyarán alakultunk Budapesten. Zenei stílusunk még eléggé kiforratlan volt, így Epica, Within Temptation, After Forever, Nightwish és For My Pain számok feldolgozásait kezdtük el játszani.

Első nagy megmérettetésünkre 2011 áprilisában került sor, amikor is megmutatkozhattunk a nagyközönség előtt a Filter klubban. Következő alkalommal már a Crazy Mama színpadán találtuk magunkat egy olyan neves zenekar társaságában, mint az Up the Irons.

Ez év nyarán még két szereplésre került sor, 2011 őszén azonban értékes tagot veszítettünk: énekesnőnk, Farkas Móni kilépett a zenekarból. Hosszasan keresés után, novemberben Tamási Ági (ex-Leaf Strom, Ankh) személyében találtuk meg az igazit. Amikor már azt hittük, hogy minden sínen van, újabb nem várt fordulat történt. 2012 márciusában dobost váltottunk, az új ütősünk Toray Ádám (ex-Revunter) lett.

A Meteora zenekarA tagcserék után újult erővel vetjük bele magunkat a koncertözönbe és igyekszünk a legjobbat nyújtva összpontosítani a Meteora zenekarra. Nagyon nagy megtiszteltetés számunkra, hogy neves kollégák mellett áldozhatunk a Rock zene oltárán, és zenészként részt vehetünk a Rock Napján. Gyertek el!

Látogass el a Meteora honlapjára: http://meteoraband.com

Meteora zenekar a Facebookon: https://www.facebook.com/meteorabandhungary

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: