Nirran X, az egyszemélyes banda

Nirran X, az egyszemélyes banda

Helló mindenki!
Farkas Dávid vagyok, a NirranX (nirran eksz) gitárosa, énekese, basszus gitárosa, dobosa, klip szerkesztője, dalszöveg írója, hangszerkesztője, minden egyben. Nem, ez nem egoizmus, csak szerettem volna egy bandát, de nem voltak tagok és szerencsére értek a lovakhoz.
2009-ben vettem az első gitáromat, azóta nyúzom, Öskü község határain belül. Itt jöttem rá, hogy, mi a jó zene, mikor először hallottam Slipknot –ot. Persze rajtuk kívül még rengeteg banda hatott a NirranX-re. (pl.: Static-X, Sex Pistols, Nirvana, Marilyn Manson, Junkies,Faisan de Oro,The Grenma, Davey Suicide, Sid Vicious)
Nehéz megfogalmazni, hogy milyen stílusúak lesznek a zenéim, hiszen már van egy két kész nóta, de még rengeteg dal vár a sorára, aki akar az úgyis kategorizál, de nem sok értelmét látom…
A NirranX először 2013.december.20-án volt hallható az interneten, azóta is sok szabadidőmet ölöm bele. Az “élek, amíg elfogy” volt az első zene amihez klippet is tákoltam, mert kell a reklám. Ennek az érdekessége csak annyi, hogy még ”operatőröm” sem volt, csak egy sima kitámasztott buta telefon. A zászló az épp kezem ügyébe kerülő nagyobb könyvekkel és a cukor tartóval lett kitámasztva, a NARANCCSÁRGA obis hosszabító adta az áramot a félúton lemerülő telefonhoz, hisz akkor még csak tervben volt a HD kamera.
Azóta persze őt is meghozta a gólya, és szenvedek is vele eleget, hiszen a 480p-s videó is 12 óra renderelést igényelt, a 1080p-t meg még szerkeszteni is agyhalál, de türelem van még, meg ihlet is. Erről ennyi épp elég is, talán még annyit fűznék hozzá, hogy a felvett zenék, klippek, az oldal, egyszerűen az egész NirranX eddig 0 Ft-omba került (és rengeteg időbe, de ez egy ilyen hobbi). Talán csak húrokat vettem, de az amúgy is kell.
Az élő fellépés tagok nélkül nyilván nem megoldható, erre is vannak ötletek, dolgozok az ügyön. Mindenképp szeretnék élő fellépéseket, sör szagot, izzadt fejet. Addig pedig interneten közvetített élő zúzás várja az érdeklődőket, egyenesen a próbateremből.

Itt jön most egy két link:
YouTube: https://www.youtube.com/user/quwasszz
Facebook: https://www.facebook.com/nirranx
Twitter: https://twitter.com/quwasszz
Weblap: http://nirranx.tk
Instagram: http://instagram.com/quwasszz
Google Plus: https://plus.google.com/115994529440923414662

  

Weboldal link: http://nirranx.tk/

Facebook link: https://www.facebook.com/nirranx


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151