Ohrana Fesztivál

Ohrana Fesztivál

Az EFFEKT zenekar a Rock Napját az Ohrana Rockfesztiválon ünnepli. A már hagyománnyá váló rendezvény a zenéről, a magyar rock zenéről és a barátságról szól! Mint ötletadó gazda mi is ott voltunk a kezdeteknél.

Elmondanánk röviden, hiszen a Rock Napja a zene szeretetéről, a barátságról, a kezdeményező készségről, a tettekről, kitartásról, ötletek megvalósításáról is szól! Hogy jött létre a semmiből ez a rendezvény? Évekkel ezelőtt az Effekt elhatározta, hogy a születésnapi buliját szabadtéri rendezvényen ünnepli meg. A rendezvény alapját egy kamionplató adta, ez lett a színpad. Nem volt hangosítás, volt viszont négy nagyon lelkes zenekar! És nagyon jól sikerült! Minden ellenünk szólt, de a hangulat!!!!! És jött a második, a harmadik, vele együtt a fejlődés. Időközben megismertük az Ohrana zenekart. Elsőre nagyon szimpatikusak voltak, ők is magyar rock zenét játszanak(Pokolgép vonulat), Természetesen meghívtuk őket a rendezvényünkre.

Megtetszett nekik a családias hangulat(főzés,együtt eszünk-iszunk-beszélgetünk) és ott dőlt el: ők is akarnak egy ilyet csinálni! Melegében időpont egyeztetés az ott lévő zenekarokkal, és az lett az eredménye, hogy mindenki igent mondott-útjára indult a Csajági Rocknap!

Idén az esemény kibővül, egyben motoros találkozó is lesz! Egyben új helyszínen kerül megrendezésre: Balatonfőkajáron. (kinőtte a csajági foci pályát!) Mindenki számára inspiráló lehet ez a történet, mert mindaddig él a rock zene, amíg vannak fanatikusok, akik tesznek érte, nem az anyagiakat tartják szem előtt, hanem mindent megtesznek a zenéért! Ez a Rock Napja,ezt ünnepeljük!

Helyszín:

Balatonfőkajár

Fellépők:

Slap, Effekt, Ohrana, Flanga
Ohrana Rock Fesztivál a Rock Napján

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is:

régebbi hírek