OpeN DoorS

OpeN DoorS

2011 nyarán alakult a zenekar, akkor még Black Blue Band névvel.

Az alapító tagok Lakatos Tivadar (ének/ritmusgitár), Ujpál Tibor (szólógitár), Fazekas Csaba (basszusgitár/ének) és Nagy Dénes (dob).

A kezdeti felállásban még mulatós zenével és feldolgozásokkal próbálkozott a banda, ez a formáció több koncertet is megélt, később már csak rockslágereket játszva.

2012 őszére megérett a zenekar a saját dalok írására, de stílusbeli nézeteltérések adódtak az énekessel, így ő távozott a zenekarból, és megszületett a zenekar új neve az Open Doors. Azóta Ujpál Tibor és Fazekas Csaba osztoznak a mikrofonon. Majd 2012 Októberében vett fel a zenekar egy 5 számos demot házilag, amit meghallgathattok a zenekar Youtube csatornáján: http://www.youtube.com/user/opendoorszenekar.

2013. Februárjába Oláh Richárd elvállalta a zenekar menedzselését.

  

Weboldal link: https://www.facebook.com/opendoorszenekar

Facebook link: https://www.facebook.com/opendoorszenekar


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151