Postumus

Postumus

2012 az első Rock Napja éve. És a Postumus zenekaré, mert amellett, hogy sokat fogunk játszani idén – ott leszünk a Rock Napján is – az első nagylemezünk is megjelenik ebben az évben. Lassan két éve, hogy elkezdtük tolni a banda szekerét, ezzel a négyessel tavaly nyár óta vagyunk láthatók az ország színpadain, azaz közel egyidősek vagyunk a Rock Napja kezdeményezéssel.

2010-ben alakultunk, bár Metallik, a bőgős-énekesünk már 2007-ben szervezni kezdte a banda alapjait. Ő a Storm, a TerraLuna, vagy a Tempeston soraiból is ismerős lehet a hazai metal undergroundban jártasak számára. A tagok folyamatos hirdetések útján jelentkeztek és kerültek be a zenekarba. Először AlexDrum érkezett a dobosi posztra ősszel, majd Füge követte gitárosként, azután 2011 tavaszán csatlakozott Charles K., szintén gitáron.

Az első demónk mind a nyomtatott, mind az elektronikus sajtóban jó kritikákat kapott, és a rajongói visszajelzések is jók voltak. A demót 2011-ben újra elkészítettük, a meglévő darabok mellé természetesen új dalokat is írtunk, majd néhány feldolgozással kiegészítve össze is állt a koncertprogram, amivel az év nyarától járjuk az országot. 2011 őszén csatlakoztunkt a legendás Pokolgép zenekar őszi-tavaszi turnéjához, mellyel egy fantasztikus lehetőség nyílt az országos szintű bemutatkozásra. A Gép közönsége nagyon jól vette a teljes programot. A turné egyik csúcspontja a Barba Negráben megtartott előszilveszteri koncert volt, ahol teltház előtt léphettünk fel, ami nagyszerű érzés volt és nagyon hálásak vagyunk érte.

Postumus zenekarNagyszerű érzés az is, hogy zenekarként aktív részese lehetünk a Rock Napja kezdeményezésnek. Találkozzunk június 16-án a Crazy Mamában, ahol több kiváló zenekarral ünnepeljük a Rockot, és találkozzunk jövőre, meg azután is – mert egyek vagyunk!

„Annyi ünnep van, amit készen kapunk,
s annyi Isten, akit imádhatunk!
De ha elhiszed, hogy választhatunk,
a Rock Napja jön, mikor egyek vagyunk!”

Látogass el a Postumus zenekar weboldalára: http://www.postumus.hu

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: