Pungent From Below

Pungent From Below

A P.F.B. (Pungent From Below) zenekar 2012 januárjában alakult. Krisss és Pepe egy jó pár évvel ezelőtt már játszottak együtt egy másik bandában. Pepe (a mai napig nem tudnak rájönni miért) a továbbiakban, máshol nyomult egy jó ideig, így meg kellett érnie a gondolatoknak arra, hogy 2011-ben 1-2  beszélgetés alkalmával szóba kerüljön, hogy bizony kár volt akkoriban abbahagyni.

Ezek a beszélgetések egy jó ideig, csak egyszerű “nosztalgiázások” maradtak. Komolyra 2011 november-decemberében fordultak a dolgok, amikor megszületett a döntés; új zenekart alapítanak. Rocseknak elmondták a terveiket, akinek tetszettek az ötletek és az irányzat, így ő is  csatlakozott. Már csak egy jó dobos hiányzott a képből, ekkor jött Bandee, mint villámcsapás (technikáit nevezhetjük így), akit egy ismerős zenész ajánlott nekik, de már egyébként is ismerték egymást koncertekről, fesztiválokról, ahol akkor még  más-más zenekarok tagjaként vettek részt.

Elmondták a terveiket, és megkérdezték lenne-e kedve csatlakozni. Mivel tetszett neki az elképzelés, így rövid hezitálás után, ami kb. egy levegővétel volt, igent mondott. Így kialakult a teljes felállás, és 2012.01.07.-én az első próbával megszületett a P.F.B…

A banda zenéjében  megtalálhatók a kemény hard core-os riffek, hörgések, dallamos, énekes és rappes, nu-metal-os stílusjegyek egyaránt. A saját dalok mellett koncertjeiken a következő zenekaroktól is játszanak feldolgozásokat: Pantera, Limp Bizkit, System of a Down, Drowning Pool, Slipknot, Machine Head, stb….

Pungent From Below a Rock NapjánTagok:

Krisss – ének
Peti – gitár
Rocsek – basszusgitár
Bandee – dobok
+ Zaza

Elérhetőségek:

 

E-mail:

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: