Rongy Kocsma

Rongy Kocsma

A szegedi Rongy Kocsma falai között a Rock Napja alkalmából három profi tribute zenekar foglalja el a színpadot és tölti meg rockkal a kicsivel több mint 400 négyzetmétert. Olyan felülmúlhatatlan, legendás bandák dalai szólnak majd az ünnepi alkalomból, mint a Foo Fighters, a Metallica és a Black Sabbath.

A Foo Fighters zenéket játszó Monkey Ranch 2009 júliusában alakult. Tökös srácok, akik azért álltak össze, hogy azoknak zenéljenek, akik szintén szeretik ezt a zenét, de nem tudnak eljutni a koncertekre.

www.monkeyranch.hu

Hogy a Metallicum tribute kinek a zenéjére gerjed, azt nem nehéz kitalálni. A zenekar 2005-ben alakult, nevük pedig egy őrületes Unicum-partyval egybekötött mámoros brainstormingnak köszönhető. Zúzásban ezen a koncerten sem lesz hiány.

Metallicum a Facebookon: http://www.facebook.com/metallicum.tribute

A Sabbath Szombat már visszatérő vendég a Rongyban, ami nem is csoda, a gitárnyűvő szegedi bandában még soha nem kellett csalódnunk, saját bevallásuk szerint is az anyatejjel szívták magukba a rockot.

A Sabbath Szombat weboldala: http://sabbathszombat.blogspot.com/

A Rongy programszervezői semmiképp sem szerettek volna kimaradni a Rock Napja programsorozatból, hiszen totálisan egyetértünk az eszmével, ami életre hívta azt, emellett pedig valljuk, hogy a zene, így a rock is, egyetemes nyelv, közös élmény, ami össze- és lázba hoz.

Rock Napja a Rongy Kocsmában

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: