Rubicon

Rubicon

Rockerek! Június 16-án a Crazy Mamában óriási party lesz a Rock tiszteletére, ne hagyjátok ki! Ünnepeljük meg a Rock Napját és a frissen megjelent új Rubicon lemezt! Ha szereted a Rock muzsikát és az igényes élőzenét, akkor biztosan találkoztunk már. Láthattál minket a hazai rock szín több neves előadójának társaságában, mint az Edda, az Ossian vagy a Depresszió.

2009 márciusában adtuk első koncertünket, ezt tekintjük a hivatalos indulásnak. Az eltelt három év alatt két nagylemezt és három videoklipet készítettünk el, és közel száz koncertet adtunk.

Az első nagylemezünk, a Holnap tüze 2009. október elsején, a Hammerworld magazin mellékleteként jelent meg. A 2010-es esztendő koncertekkel telt, majd szeptember végén ismét stúdióba vonultunk, hogy felvegyünk két vadiúj dalt. Tavaly áprilistól fél évig nélkülözni kényszerültünk frontemberünket, Orbán-Ducos Tamást, de a lekötött  koncerteket nem mondtuk vissza, Schrott Péter és Balázs Olivér vendégszereplésével minden bulit lejátszottunk.

Tamás felépülésével újult erővel vetettük magukat a munkába. Az év végén és a 2012-es esztendő elején viszont ismét nem várt akadályokkal kellett megküzdenünk, amelyek során a Rubicon alapos változáson ment keresztül. Először Molnár Gábor basszusgitáros, majd Terdy Tamás dobos és Magyari Péter billentyűs távozott a zenekarból. A megürült posztokra hamar megérkeztek az új zenészek, és folytatódhatott az új lemez dalainak írása, majd felvétele. A Rubicon jelenlegi felállása: Orbán-Ducos Tamás (ének), Horváth Imre (gitár), Kertész József (basszus), Szabó Levente (billentyűk) és Nagymihály Lajos (dobok).

Mindenen át című lemezünk idén májusban jelent meg, az elsőhöz hasonlóan a Hammerworld magazin mellékleteként. Ezt a lemezt visszük el június 16-án a Crazy Mamába. A Rock Napja a lemezbemutató turnénk negyedik állomása, ahová teljesen megújult műsorral készülünk Nektek. Gyertek el, köszöntsük fel közösen a Rockot! Mindenkit nagyon sok szeretettel várunk egy hatalmas őrületre!

Nézd meg a Rubicon weboldalát: www.rubiconrock.hu

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: