Sadistic Mind

Sadistic Mind

1980, megszületik a thrash metal. Jellemzői a sebesség, a gyors és komplex riffek, power akkordok… Bakker! Gondolom már a ti fejetekben is megfordult, hogy mennyivel jobb lett volna egy másik évben születni. A rock és metal zene rajongóira ez főképp igaz, hiszen rengeteg feledhetetlen koncert került megrendezésre akkoriban.

Amíg egyesek 1969-et szeretnék átélni Woodstock rengetegében, avagy mások szívesebben lennének a 92-es Guns N’ Roses koncerten, addig mi az 1980-as éveket céloznánk meg és dübörögnénk végig a világon. De mivel ez sajnos nem lehetséges… vissza a jelenbe.

A zenekar tényleges és aktív életét 2012 januárjában kezdte el. Ebben az évben lett teljes a csapatunk és az addig kettesben zenélő Balog Szabolcshoz (gitár) és Lajos Mátéhoz (basszusgitár, ének) csatlakozott Janosek Bálint (dob) és Kobolák Márk (gitár). Így négyen hamar összebarátkoztunk és megtaláltuk a közös hangot, hiszen mindannyian a thrash-en nőttünk fel. Nem is volt kérdés egy pillanatig sem, hogy milyen műfajban fogunk zenélni.

Megkezdődtek hát a közös próbák és számírások, melyeket hamarosan követett az első koncert a TM klubban. Ha jobban belegondolok ez volt az a pont amikor a pozitív visszajelzések rendkívüli módon megerősítették azt az elhatározásunkat, hogy visszahozzuk az igazi TRASH hangulatát az embereknek.

Ezt az utat szeretnénk folytatni a Rock Napja keretében és egy felejthetetlen bulit tartani a jelenlevőknek. Élesszük fel ezen a napon a rock minden műfajának a szellemét!

Június 16-án, azaz a Rock Napján, 18:00 ás kapunyitással a Dürer Stúdió feletti koncert teremben fogunk fellépni.

Sadistic Mind zenekar a Rock NapjánInformációk a zenekarról:

Alapítás: 2012 január
Város: Budapest
Műfaj: Thrash Metal

Tagok:

Balog Szabolcs  – gitár
Lajos Máté  – basszusgitár,  ének
Janosek Bálint  – dob
Kobolák Márk  – gitár

A Sadistic mind Facebook oldala:
https://www.facebook.com/pages/Sadistic-Mind/120843501373341

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: