Shadow Rock Cafe

Shadow Rock Cafe

A Rock Napját alapvetően jó kezdeményezésnek tartjuk, szükség van a stílus támogatására, mert a fősodratú médiában sajnos elég kevés figyelmet kap. A rock valahol mindenkiben benne él, szinte az összes örökzöld zene ebben a stílusban készült.

 

TV műsorok címzenéjének döntő többsége rock alapokra épül stb. Ezért véleményünk szerint médiatámogatottsággal elő lehetne hozni az emberek tudatalattijából a rock szeretetét és a mostaninál jóval nagyobb népszerűségre tehetne szert.

A Shadow Rock Café egy kicsi rock club Győrben. Méretéből adódóan elsősorban helyi amatőr zenekaroknak adunk lehetőséget, hogy a próbateremből kibújva igazi közönség előtt is megmérettessék magukat. A hely belső dekorációját 3 helyben képzett művésztanuló készítette (Berkes Csilla, Szabó Márta, Papp Zsófia). Helyet kapott a falon az AC/DC, a Guns’N’Roses, a Led Zeppelin és még sokan mások akik nagyot alkottak a rock történelmében. A nálunk megfordult híres zenészekkel dedikáltatjuk a falat, így került fel rá a komplett az Akela, Lecsó (Kiscsillag, PUF), a Dalriada néhány tagjának aláírása.

Rock Napja a Shadow Rock Cafe-ban

A hangulat nagyon közvetlen, gyakorlatilag együtt bulizunk a vendégekkel, akik könnyen fogadnak be új arcokat, ami Győrre egyébként is jellemző. Ahogy Golyó a helyi rock dj mondta, egy nekünk adott interjúban: “mint minden rendes győri én sem vagyok győri”. Ez mutatja leginkább, hogy mennyi felől gyűlnek össze emberek és képeznek egy nagyon jó közösséget nálunk. A Rock szeretete meg különösképpen összehozza az őket/minket.

A Shadow facebook oldala: http://facebook.com/ShadowRockCafe

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: