Jump Rock Band

A JUMP ROCK BAND 1998-ban alakult Budapesti Hard Rock banda. Végigjártunk pár tehetségkutatót, de 2-3 éve minden hétvégén úton vagyunk. Weblapunkon minden megtalálható rólunk: www.jumprockband.hu A rock napja egy fontos kezdeményezés, és nagyon örülünk annak, hogy ez létrejött (lehetne több is egy évben).

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Mentaterasz

Punk Whiskey

Fogyaszd felelősséggel! A Punk Whiskey együttes 2011. szeptemberében alakult meg néhány sör elfogyasztását követően egy budapesti ír kocsmában. Zenekarunk neve egy kedves ismerősünktől származik, aki szerint ez fejezi ki leginkább a zenénk által sugárzott kettősséget és mérhetetlen komolytalanságot :)

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Kassziopeia

Először is a legfontosabb dologgal kezdenénk, hogy milyen zenei műfajt képviselünk a Rock zenén belül: Műfajilag több stílust ötvözünk, főként D-beat, R’n’R, Hardcore, Crust core, Metal. A bandatagok változatos stílusának köszönhető, hogy számaink több stíluselemet is ötvözve színesítik a zenénket.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Freedom Music Club

Beauty Under Surface

A Beauty Under Surface zenekar a Rock Napját Kiskunhalason, a Freedom Music Clubban fogja végigtombolni az Alls Falls Down társaságában. Ez egy fontos kezdeményezés, hisz ezzel tisztelgünk társaink munkássága, illetve a közönség előtt.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Summer Fuzztival

Dűne

Az, hogy egyszer elkezdjen zenélni együtt az két ember aki ugyanazon a helyen dolgozik, az egyik dobol a másik meg gitározik…hát ilyet már ugye láttunk?… ez volt a „Dűne zenekar” alap kezdeménye. Ráadásul az izgalmak fokozása végett hirdetéseket adtunk fel tagok keresésére. Nem is akár hol, zenei oldalakon… hú de izgalmas mi?… Meglepő de válaszoltak…

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Pocok Klub

Eclipse of the Sun

Bár zenekarunk története még 2008-ra nyúlik vissza – ekkor alakult meg a death metalban utazó Duath zenekar, melyből kinőtte magát jelenlegi formációnk -, az Eclipse of the Sun valójában 2010-ben alakult, mikor is a mai felállásunk létrejött, s komoly stúdiós és próbatermi munkával napvilágra hoztuk első demónkat.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Dissonance

A zenekar alapító tagjai Magyar Péter, Vasas Károly és Virág Csaba már óvodás korukban ismerték egymást, és mint jó barátok között ragadt át egyik emberről a másikra a zene szeretete és tanulása. Eleinte Karesz és Csaba szólógitárosként gyakoroltak együtt. Ahogy telt az idő Peti vett dobot, Csaba átállt basszusgitárosnak és így alakult meg 2008-ban a Mérföldkő zenekar.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Tabányi söröző

Surpr!se

A Surpr!se zenekar ceglédberceli illetőségű, 1998-ban alakult a felbomlott Magic Chickens és Lidocain együttesekből. Zenei stílusunk Progresszív Rock, de többféle stílus is fellelhető számainkban. Jelenlegi repertoárunkban a számos saját szám mellett több feldolgozás is szerepel (Tool, Dream Theater, Pearl Jam, Limp Bizkit, Smashing Pumkins, Incubus, RHCP, stb…).

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Éden Klub

Medvecukor

2009-ben született az ötlet Dr. Berkovicz Mihály és Nyúl régi ismeretsége alatt egy alternatív zenekar megalakítására. Az elhatározás sok év közös zenélés után jött, meguntunk a négy falnak játszani, elindultunk egy ilyen vonalon, ahol nem csak a saját örömünkre, hanem a közönségnek is bemutatkoznánk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Wisdom

1 éve, hogy megjelent a Wisdom zenekar legutóbbi nagylemeze a Judas. Azóta sok fontos dolog történt a bandával. Nagy sikerrel lement az őszi jubileumi turnéjuk, ahol 10 éves fennállásukat ünnepelték, közben elkészítettek egy klipet, mely nemzetközileg is nagy elismerésnek örvend, illetve csináltak egy emlékezetes Keep Wiseman Alive-ot a Club202 színpadán.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Pelargon

Mi vagyunk a mezőkövesdi Pelargon zenekar! Nevünk svéd eredetű. Nem mintha bármi közünk lenne a svédekhez, de a próbatermünk utcájának nevét elég ütősnek találtuk ezen a nyelven. Metál és rock zenét játszunk, főleg feldolgozásokat Iron Maidentől a Pokolgépig.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Club Söröző

Kistópart utca

2007. decemberében kezdtünk együtt zenélgetni baráti alapon, hamar megtaláltuk a közös hangot zenei értelemben is, kialakítva egy reményeink szerint egyedi, ránk jellemző hangot(nem tudunk elég hálásak lenni az ebben közreműködő gabonacseppfolyósító manufaktúráknak…).

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Summer Fuzztival

Head for the Sun

Head for the Sun zenekar-Stoner/sludge/rock/metal. A zenekar 2011októberében alakult Budapesten, első koncertünket 2011 decemberében adtuk a 3. Stoner Blog születésnapi buliján az R33-ban. A koncert rögzítve lett és a saját számok letölthetőek innen. A zenekar pedig követhető a facebook-on is (meg persze like-olható is): http://www.facebook.com/HeadForTheSun.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Lilaköd

ÉnÉgető

Rock Napja, nagy ötlet, ha már tényleg mindennek napokat szentelünk, miért ne lehetne ennek is. Rock Napja, ebből mi sem maradhatunk ki, igaz a zenénk nem klasszikus rock, se metál, se punk, se semmi, illetve mind egyben, de a lényeg, hogy rock zenészek, rocker lelkek vagyunk, így hát csatlakozunk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Pecsa

Zorall

A Zorall zenekarral június 16-án, azaz a Rock Napján Budapesten a Pecsában találkozhattok! Gyere el te is és ünnepeljük meg rockzenét közösen, egy igazán zorall buliban! A zenekart a mostani újdonságokról és tervekről kérdeztük, no meg a Rock Napjáról.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Zúzda Rock Kert

Thornwill

A Thornwill zenekar Budapesten, a Zúzda Rock Kertben fogja ünnepelni a Rock Napját. Nagyon fontos számunkra ez az esemény, hiszen magát a Rock Napja kezdeményezést énekesünk, Álmos közreműködésével indítottuk el.  Gyertek minél többen, és ünnepeljétek meg velünk a Rock Napját!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Zúzda Rock Kert

Mozso

A zenekar egy évvel ezelőtt márciusban alakult. A formáció névadója Molnár Zsolt (Mozso) a Fekete Sereg ex énekese, aki a szintén ex Sereg tag Takács Zoltán segítségével alapította a zenekart. Melléjük később csatlakozott két gitáros Kovács Román és Waller Adrián Beremendről.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Black Rock Győr

Paranoid

A Paranoid zenekar Győrben, a Black Rock Klubban tartja a Rock Napját. Június 16-án egy szédületes koncerttel várnak minden rockert! A felvidékről érkezett srácok szívből nyomják az olyan híres feldolgozásokat, mint P.Mobil, Iron Maiden, Pokolgép, Ossian, stb…

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Dürer Stúdio

Sadistic Mind

1980, megszületik a thrash metal. Jellemzői a sebesség, a gyors és komplex riffek, power akkordok… Bakker! Gondolom már a ti fejetekben is megfordult, hogy mennyivel jobb lett volna egy másik évben születni. A rock és metal zene rajongóira ez főképp igaz, hiszen rengeteg feledhetetlen koncert került megrendezésre akkoriban.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Heralds Of Death

A Heralds of Death zenekart szeretném most nektek bemutatni. Körülbelül másfél-két éve jutott eszünkbe a zenekar alapítása. Kovács Ádám a dobos és Makray Dominik által lett össze hozva a zenekar. Eleinte még csak ketten gyakorolgattak aztán sorba jöttek az emberek, először Kovács Ádám a gitáros.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Vadvirág Táncház

Pyro Sapiens

2008 végén, szilveszter napján egy szórakozóhelyen töltötte estéjét négy rocker fazon, közülük hárman, név szerint Faragó Ferdinánd (ének), Halász Sándor (dob) és Kádár Tamás (szólógitár) épp egy újonnan alakuló együttes megalapítását tervezgették.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Cegléd

Refraction

A Refraction 2007-ben alakult meg Cegléden, 3 állandó taggal: Koncz Gábor – gitár, Kótabé Tamás – basszusgitár és Górnagy Gyula – ének. A 2008-ban megjelent demó hangulatban eltérő 3 dalt tartalmaz, amelyek alapját korábbi zenekarokban játszott dalok adták, de addigra jelentős változásokon estek át.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Palási kultúrház

9sz Sz.György Cserkészcsapat

A palásti 9sz Sz.György Cserkészcsapat alakulásának évfordulójából és a Rock Napja alkalmából bemutatja a csapatindulójuk Rock változatát a felvidéki Palást község kultúrházában.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Cegléd, szabadtér

Exkize zenekar

A zenekar története ott kezdődik, hogy mint gitáros Szikora Pál zenekar nélkül maradtam 2010-ben. Ekkor úgy döntöttem megalapítom az akkori elképzeléseimnek megfelelő zenekart. Ehhez kezdtem zenésztársakat keresni. Az első ilyen tag személyes barátom is egyben, Bognár György, aki a zenekar basszusgitárosa lett.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Bloody Roots

Nagyon örülök, hogy sikerült a Rock Napjára összehozni a Fémvár.hu fesztivált, nem is lehet méltóbban és stílszerűbben ünnepelni, mint egy jó bulival! Dombóváron rockügyileg manapság jó szelek fújnak, köszönhetően a Fémvár agilis csapatának és a két főszervezőnek, Kincsverő Csabának és Molnár Péternek.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Ohrana Fesztivál

Ohrana

Valamikor 2007. Szeptember közepére tehető a Csajági, Ohrana zenekar indulása. A zenekar tulajdonképpen olyan fiatalokból állt össze, akik már gyerekkoruk óta szerették, hallgatták a nagy “klasszikusokat” a 80-90-es évek magyar metál zenéjének úttörőit, mint a Pokolgép, az Omen, a Moby Dick, az Ossian és egyéb zenekarok albumait!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Naughty Ponies

Ha netán még emlékeznétek a néhai szépreményű Sunscreen zenekarra, akik tízéves amatőr kisbuszos-turnézós pályafutásuk során egészen Las Vegasig jutottak…na ezt felejtsd most el, vagy legalábbis szorozd be százzal és adj rá még hangerőt. Mert visszatértünk, immáron Naughty Ponies néven.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Ohrana Fesztivál

Effekt zenekar

A zenekart a Holdosi ikrek (Attila,Sándor) alapították 1994-ben. Ez egy gyerekkori álom megvalósulása,mindig is ezt szerették volna csinálni. A felállás inotai gyerekkori barátokkal lett teljes. A névválasztást komoly vita előzte meg,de a cél az volt, hogy legyen magyar, legyen erős, lendületes, és persze tetsszen is, így esett a választás az EFFEKT-re.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Leander

A Leander június 16-án, a Rock Napján a Fémvár.hu Fesztiválon lép fel. 2009 augusztusában került ki a “Csak Te” youtube-ra, és azóta a Sony Music-hoz szerződött, megkapták a Fonogram év zenekara különdíjat. A kezdetek után összeállt Vörös Attilával, aki 2010-ben csatlakozott a Nevermore együtteshez.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Rongy Kocsma

Sabbath Szombat

A Sabbath Szombat zenekart 2011 februárjában alakítottuk azzal a céllal, hogy a kemény zene alapjait lefektető Black Sabbath dalait továbbvigyük, hadd ismerjék meg a fiatalok, honnan is származik a jó muzsika. :-) Vékony Zolival már több mint húsz éve együtt muzsikálunk. Még 1990-ben alapítottuk a Primator zenekart Makón.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Még nincs

H2O Acoustic

2009-ben, Sopronban létrehoztunk egy nem szokványos formációt, legkevésbé sem rockzenére jellemző névvel, ez a H2O Acoustic Rock Band. Zenekarunkban nincsen dobszerkó, helyette cajon, cabongok, csörgők, és egyéb zörgők keltik életre a lüktetést. Nem akartunk egy 225 426. magyar rock bandát, hanem olyasmit, ami kitűnik, amire felfigyelnek.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Rubicon

Rockerek! Június 16-án a Crazy Mamában óriási party lesz a Rock tiszteletére, ne hagyjátok ki! Ünnepeljük meg a Rock Napját és a frissen megjelent új Rubicon lemezt! Ha szereted a Rock muzsikát és az igényes élőzenét, akkor biztosan találkoztunk már. Láthattál minket a hazai rock szín több neves előadójának társaságában, mint az Edda, az Ossian vagy a Depresszió.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

EGO Project

Az EGO Project olyan ismert hazai zenekarok jelenlegi és egykori zenészeiből verbuválódott, mint a Kalapács, a Pokolgép, a Sámán, a Dance, a Sing-Sing, vagy az Iron Maidnem. A csapatot Beloberk István (Kalapács, Sámán) basszusgitáros alapította „hobbizenekarnak”, saját ötleteinek megvalósítására.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Lovreck

Mi vagyunk a Lovreck zenekar. Bízunk benne, hogy sokat, sok jót hallottál rólunk és hallottad a lemezünket is. 2010 tavaszán alakultunk, a történet azonban ennél sokkal régebbre nyúlik vissza. Gitáros-frontemberünk, Lovrek Krisztián Daczi Zsolt biztatására költözött Budapestre 2006-ban, majd három év múlva, egy Mentes Norbival közös zenei munka után úgy döntött, hogy mások szekerének tologatása helyett inkább folytatja saját csapata sikerre vitelét.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Broken Smile

Milyen arcokból áll a Broken Smile? Kiket takar ez a nem túl beszédes, nem túl vidám, egy kissé keserédes név? Ezekre a kérdésekre borzasztóan egyszerű válaszokkal szolgálhatunk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Invader

Az Invader az elmúlt évek a hazai underground metal élet egyik legtöbbet játszó zenekarává nőtte ki magát. A csapat nevével szinte minden élőzenét és klubkoncerteket kedvelő rocker találkozott már. Büszkék vagyunk, hogy a 2012-es esztendő számos koncertje közül az egyiket a Rock tiszteletének első ünnepén játszhatjuk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Meteora

Ha szereted az éteri női hanggal fűszerezett dallamos metál muzsikát, sok szeretettel várunk június 16-án a Crazy Mamában, ahol az első Rock Napját fogjuk ünnepelni. 2010 nyarán alakultunk Budapesten. Zenei stílusunk még eléggé kiforratlan volt, így Epica, Within Temptation, After Forever, Nightwish és For My Pain számok feldolgozásait kezdtük el játszani.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Overspeed

A Rock örök és elpusztíthatatlan! Tisztelegjünk halhatatlansága előtt együtt június 16-án a Crazy Mamában! Zenekarunk magja 2006-ban jött létre, két gitárosunk ekkor kezdett el főleg amerikai alapokon álló thrash metalt játszani. Egy demó és néhány tagcsere után 2010-ben, Crossfire néven kristályosodott ki a jelenlegi formáció, az Overspeed név pedig az idei évben váltotta a régit.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Rock Napja Rockfest

Postumus

2012 az első Rock Napja éve. És a Postumus zenekaré, mert amellett, hogy sokat fogunk játszani idén – ott leszünk a Rock Napján is – az első nagylemezünk is megjelenik ebben az évben. Lassan két éve, hogy elkezdtük tolni a banda szekerét, ezzel a négyessel tavaly nyár óta vagyunk láthatók az ország színpadain, azaz közel egyidősek vagyunk a Rock Napja kezdeményezéssel.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Rock Napja Rockfest

Manomore

Mi vagyunk a Manomore, Magyarország első és egyetlen tribute csapata, amely a Metal Királya, a Manowar előtt tiszteleg. A klasszikus heavy metalt játszó budapesti Phlegethon zenekarból nőttünk ki. Hitünk az Igaz Heavy Metal, ezért koncert programunkba a saját dalaink mellé egyre több Manowar feldolgozás került.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Aurora zenekar

Az Aurora mindig is egy társadalombíráló zenekar volt, amely semmilyen politikai párt zászlaját nem cipelte és nem is fogja cipelni. Az igazi hajtóerő a zenekarban máig a zene és a buli szeretete, ezért azonnal egyértelmű volt, hogy a Rock Napján az Aurora zenekarnak is ott a helye. Június 16-án Dombóváron, a Fémvár.hu fesztiválon ünnepelhetitek velünk a Rock Napját.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Hátsó Ajtó zenekar

Kezdhetnénk azzal, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, hová tartunk, mit akarunk, de ezt most nem tesszük meg. Aki kíváncsi a zenekarra, az úgyis megtalál bennünket az interneten (www.hatsoajto.hu) vagy a koncerteken. Hadd mondjuk el inkább azt röviden, miért is csatlakoztunk a Rock Napja kezdeményezéshez.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB Feszt

Went zenekar

2010-ben, egy februári napon éppen valami házibuli jellegű összejövetelen Hajdú Péter gitáros és Miliczki László dobos gyermekkoruk óta dédelgetett álmukról beszélgettek, miszerint egyszer összehoznak egy zenekart. Most a harmincas éveik vége felé úgy döntöttek, hogy akár a döglődő ló, rúgnak még egyet a metal szakma hátsójába.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB Feszt

Crowhill Tales

A zenekar gyökerei 2003 őszére nyúlnak vissza, amikor is a gitáros Hegedűs Norbert és a szintén gitáros Losonczi Péter közös örömzenélgetésbe kezdett. A formáció 2005 nyarától a dobos Pongó Tamással (ex-Moon of Soul, ex-Radar, ex-Taxi, ex-All In) vált tulajdonképpen zenekarrá, majd 2006 elején a basszusgitáros Gróza Ferenccel (ex-Moon of Soul, ex-Quiet Passenger) és az énekes Balogh Tiborral (ex-Spiritual) bővült.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB Feszt

Zord zenekar

A 2000 októberében Miskolcon megalakult Zord esetében furcsán hathat, hogy a magyar zenekari név ellenére angol nyelven íródnak a szövegeik, de ezzel részben az a céljuk, hogy a hazai trendek ellenében saját útjukat járják, részben pedig az, hogy bármilyen külföldi közönség számára is befogadhatóak legyenek.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB Feszt

Friday zenekar

A Friday zenekar 2012 áprilisában kezdi el az új lemez feljátszását, amely ingyenesen letölthetõ lesz! A lemez a “Choosing the Future” nevet kapta és elõreláthatóan még az idén júniusban, szerzõi kiadásban fog megjelenni.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB Feszt

Pungent From Below

A P.F.B. (Pungent From Below) zenekar 2012 januárjában alakult. Krisss és Pepe egy jó pár évvel ezelőtt már játszottak együtt egy másik bandában. Pepe (a mai napig nem tudnak rájönni miért) a továbbiakban, máshol nyomult egy jó ideig, így meg kellett érnie a gondolatoknak arra, hogy 2011-ben 1-2  beszélgetés alkalmával szóba kerüljön, hogy bizony kár volt akkoriban abbahagyni.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB feszt

Morningkill

A Morningkill zenekar egy miskolci hardcore/metalcore/deathcore banda. 2010-ben készült egy 3 számos demofelvétel házi stúdió keretein belül. 2011-ben a Kelet Underground győztese, ÉTER Feszt 3. helyezettjei lettünk.

Játszottunk már a Campus Fesztiválon, a Rocktusa koncertsorozatain belül a Vörös Yukban, Dunaújvárosban, és voltunk már a SZAR Feszten is.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB feszt

RockOut zenekar

Általános felállással élő rockzenekar, mely saját szerzeményei mellett “méltán ismert és méltatlanul elfeledett” slágereket ad elő dallamos formában női énekkel. Feldolgozásaink között megtalálhatóak W.A.S.P, Whitesnake, Iron Maiden, Scorpions, Skid Row és sok más régi kedvenc.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Még nincs

Long Road Zenekar

A zenekar 2010 nyarán alakult, A 2010 – es nyári próbák után 2010. augusztus 5 – 8-ig egy utcazenei fesztiválon vett részt. Itt a közönségszavazás alapján 3. helyezett lett. Sajnos, belső viták miatt a zenekar szétszéledt.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Még nincs

Moby Dick

Bármennyire is furcsa, a Moby Dick 1980-ban alakult, tehát mindmáig a legkorábbi metal banda, megelőzve a Pokolgépet (1983.) és az Ossiant (1986.), ám a köztudatban ez mégsem így van.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Még nincs

Trendkillerz

A zenekar Nyúl György gitáros (ex Sickness, Negative Side, Subject, Booboo’s Punch) és Rab Attila dobos (ex Sickness) hosszú ismeretségének köszönhetően jött létre 2007 szeptemberében, Kecskeméten.

2008 év Áprilisában, Csukás Attila (ének), Augusztiny Csabi (basszusgitár) csatlakozásával már teljes erőbedobással folyhatott a munka, elkészült az első 5 tracket tartalmazó demo: „Álmok” címmel.

2009-ben Rab Attila külhoni munkája miatt Laczi Arnold ült a dobok mögé, Bucsi László (ex- H.Z.Z.)lépett a basszusgitáros posztra.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Még nincs

Szívritmus zenekar

 http://szivritmus.freeblog.hu/

A banda 2007 óta zenél Győrben. A srácok a gimnázium elkezdése után alapították a zenekart. Kezdeti feldolgozások után, saját szerzemények írásába kezdtek, amelyeket rendszeresen koncerteken mutatnak be. A repertoár már körülbelül húsz-huszonöt dalból áll. A dalokat közösen írják és próbálják a 70-es, 80-as, 90-es évek klasszikus rock stílusára formálni.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Még nincs

Kedélyes urak zenekar

http://www.kedelyesurak.hu/

A “Kedélyes Urak” zenekar 2008 tavaszán verődött össze, már nem tini korú kiforrott zenészekből. Eleinte trióként üzemeltek, nemsokára plusz egy szólóénekessel kiegészülve. Az addigi munkásságukat, ami túlnyomórészt saját dalokat tartalmazott, rock-bluesnak titulálták. Kovács Miklós (Stress) gitáros távozását követően posztját, az énekes-gitáros, Müller László vette át (21 Gramm, Ham&Ex), /majd idén, 2011. szeptemberében a banda megvált Müller Lászlótól, helyére Hetsch Lászlót igazolták át/ ezzel egyidőben a zenekar tagja lett Laki Zoltán (Hammond orgona), aki korábban hosszú ideig a Gesarol zenekart erősítette.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: JMB feszt

JoyMusicBand

A zenekar 2003 májusában alakult Lesly irányításával. A mai arculatát 2008. tavaszára alakította ki. Több tagcsere után, a jelen formációt 2011. évben érte el szakítva, a női énekes hagyományokkal. Stílusuk szigorúan, a tradicionális rock jegyében. határozható meg. Repertoárjukban a saját dalok mellett jelen van több feldolgozás – AC –DC, ZZ – TOP, Révész Sándor, P. Mobil, P Box, LGT, Radics, Edda, Rolling Stones, stb. A zenekar tagjai hatalmas zenei múlttal,több évtizeded rutinnal rendelkeznek, így hűen tükrözik az előadásukban felhangzó dalokat.

Fellépés: 2012, június 16.    –  VI. JMB Free Metalfest ( www.jmbfeszt.atw.hu )
A fesztivál időtartalma 2012,június 15-17. között!
A fesztivál INGYENES!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>