Helyszín:

Újra dübörög a Vekeri Fesztivál!

A Vekeri-tavi Ifjúsági Tábor és Campingben 2013. június 19-22. között rendezik meg Vekeri Fesztivált.

A Debrecentől 7km-re található táborban idén is színes programsorozatot kínálnak.

A koncertek mellett ebben az évben több helyszínen zajlanak színpadi előadások, tehetségkutatók, szabadidős és sportprogramok a ROCK jegyében.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Debrecen

Huncut Fesztivál

Immár harmadik alkalommal, 2012. június 15-én rendezzük meg a Huncut Fesztivált. A tavalyi és tavaly előtti rendezvény a fellépők és a közönség körében egyaránt nagy sikert aratott.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Pécs

Inferno

Nyugalom Pécsiek, Pécsett is ünnep a Rock Napja!!! Az el Inferno Music Pub meghívására fellép az olasz slágerlista 6. és az amerikai slágerlista 25. helyén álló olasz Keam zenekar, a szekszárdi illetőségű Don Gatto és Sonic Rise, a Pécsi Zud és a különleges hangzásvilágú Soulvoid!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Budapest

2. VilágVeleje Nyár

Örömmel jelentjük be, hogy a 2. VilágVeleje Nyár szervezői is felvették velünk a kapcsolatot, és ők is megünneplik a Rock Napját. „Minden szinten rock and roll!” Budapesten, az Orczy Parkban a Rock Napja alkalmából június 15-16-án olyan zenekarokkal találkozhatsz, mint a Európa Kiadó, a Depresszió és Tankcsapda.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Maglód

Sport Pub Maglód

Rock „Örök és elpusztíthatatlan” mondják, de egy ilyen ünnepnap összehozhat több élőzenét szerető embert akik őrömmel hallják „Szóljon a Rock, ha te is úgy akarod!” reméljük minél többen így akarjuk. Ez a nap a rockzene szeretetét hirdeti Nekünk!
www.sportpubmaglod.hu

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Mezőkövesd

Boomerang Biliárdszalon

Az utóbbi években Mezőkövesden és környékén rengeteg zenekar alakult, szerencsére óriási divatja van a zenélésnek. A Rock napja nagyon jó alkalom arra, hogy ezeket a bandákat kiszakítsuk a kis kocsmák világából és megmutathassák az országnak, hogy mit is tudnak.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín:

Surpr!se

A Surpr!se zenekar ceglédberceli illetőségű, 1998-ban alakult a felbomlott Magic Chickens és Lidocain együttesekből. Zenei stílusunk Progresszív Rock, de többféle stílus is fellelhető számainkban. Jelenlegi repertoárunkban a számos saját szám mellett több feldolgozás is szerepel (Tool, Dream Theater, Pearl Jam, Limp Bizkit, Smashing Pumkins, Incubus, RHCP, stb…).

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Budapest

Zúzda Rock Kert

A Zúzda Rockkert nem rég nyitotta meg kapuit a rock zene hódolói előtt. A cél az volt, hogy egy olyan szórakozóhelyet teremtsünk, ahol korosztálytól függetlenül a hét bármelyik napján szórakozhat, beszélgethet, ismerkedhet, táncolhat, koncerten tombolhat a közönség és mindezt kedvező áron.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín:

Pelargon

Mi vagyunk a mezőkövesdi Pelargon zenekar! Nevünk svéd eredetű. Nem mintha bármi közünk lenne a svédekhez, de a próbatermünk utcájának nevét elég ütősnek találtuk ezen a nyelven. Metál és rock zenét játszunk, főleg feldolgozásokat Iron Maidentől a Pokolgépig.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Club söröző

Internetes keresgéléssel bukkantunk bele ebbe a kezdeményezésbe . Rögtön megtetszett a lehetőség, mivel tervezésben volt egy bulink. Már korábban is csináltunk egyet a Club sörözőben, ahol most is tartjuk. Itt több ismertebb zenekar is megfordult. A helynek nagy szerepe volt a vásárhelyi rock történelemben.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Budapest

ÉnÉgető

Rock Napja, nagy ötlet, ha már tényleg mindennek napokat szentelünk, miért ne lehetne ennek is. Rock Napja, ebből mi sem maradhatunk ki, igaz a zenénk nem klasszikus rock, se metál, se punk, se semmi, illetve mind egyben, de a lényeg, hogy rock zenészek, rocker lelkek vagyunk, így hát csatlakozunk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Sajgótarján

VI. ÉTER FESZTIVÁL

Mivel a rendezvénysorozatunk része, hogy az amatőr zenekaroknak minél több lehetőséget tudjunk nyújtani, ezért úgy gondoljuk, a Rock napja keretében az ország minden területére eljuthat a fesztivál híre.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Szeged

Éden klub

A Wanted Presents szervezésében a ROCK NAPJA fesztiválsorozat keretein belül megrendezésre kerül egy kisebb megmozdulás az ÉDEN KLUBban, ahol a jó hangulatot 5 csongrád megyei zenekar, a DrasztikAkusztik, a Medvecukor, a The Fiction Stop, a Brainztorm és a Vidóczy-művek fogja biztosítani.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Budapest

Summer Fuzztival

Induljon hát a nyár egy kis ROCK-al! Elég volt a sötét ruhákból vigyünk egy kis színt a koncertekre! Hogy mi is lesz a SUMMER FUZZTIVAL-on?! Elsősorban ISSZONYAT zenék nyakon öntve egy kis Hawaii hangulattal, virágmintás ingekkel / nadrágokkal / bikinivel, vérmérséklettől függően alkohol társaságában!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Győr

Shadow Rock Cafe

A Rock Napját alapvetően jó kezdeményezésnek tartjuk, szükség van a stílus támogatására, mert a fősodratú médiában sajnos elég kevés figyelmet kap. A rock valahol mindenkiben benne él, szinte az összes örökzöld zene ebben a stílusban készült.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Szeged

Rongy Kocsma

A szegedi Rongy Kocsma falai között a Rock Napja alkalmából három profi tribute zenekar foglalja el a színpadot és tölti meg rockkal a kicsivel több mint 400 négyzetmétert. Olyan felülmúlhatatlan, legendás bandák dalai szólnak majd az ünnepi alkalomból, mint a Foo Fighters, a Metallica és a Black Sabbath.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín:

Paranoid

A Paranoid zenekar Győrben, a Black Rock Klubban tartja a Rock Napját. Június 16-án egy szédületes koncerttel várnak minden rockert! A felvidékről érkezett srácok szívből nyomják az olyan híres feldolgozásokat, mint P.Mobil, Iron Maiden, Pokolgép, Ossian, stb…

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Balatonfőkajár

Ohrana Fesztivál

Az EFFEKT zenekar a Rock Napját az Ohrana Rockfesztiválon ünnepli. A már hagyománnyá váló rendezvény a zenéről, a magyar rock zenéről és a barátságról szól! Mint ötletadó gazda mi is ott voltunk a kezdeteknél.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Palást

9sz Sz.György Cserkészcsapat

A palásti 9sz Sz.György Cserkészcsapat alakulásának évfordulójából és a Rock Napja alkalmából bemutatja a csapatindulójuk Rock változatát a felvidéki Palást község kultúrházában.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Cegléd

Exkize zenekar

A zenekar története ott kezdődik, hogy mint gitáros Szikora Pál zenekar nélkül maradtam 2010-ben. Ekkor úgy döntöttem megalapítom az akkori elképzeléseimnek megfelelő zenekart. Ehhez kezdtem zenésztársakat keresni. Az első ilyen tag személyes barátom is egyben, Bognár György, aki a zenekar basszusgitárosa lett.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Hegyeshalom

Amatőr Rockzenei és Ifjúsági Találkozó

Hegyeshalomban régóta próbálkozunk már hasonló dolgokkal két idősebb rockzene kedvelő barátommal, és ezzel a megmozdulással mi is lehetőséget láttunk arra, hogy a környék rockzene kedvelőit összefogjuk egy napon és együtt bulizzunk egy hatalmasat.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Sopron

Naughty Ponies

Ha netán még emlékeznétek a néhai szépreményű Sunscreen zenekarra, akik tízéves amatőr kisbuszos-turnézós pályafutásuk során egészen Las Vegasig jutottak…na ezt felejtsd most el, vagy legalábbis szorozd be százzal és adj rá még hangerőt. Mert visszatértünk, immáron Naughty Ponies néven.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Dombóvár

Fémvár.hu Fesztivál

Az egész anno azzal kezdődött, hogy a Prompt zenekarral kitaláltuk, hogy mi lenne ha nem csak a saját koncertünket, szerveznénk meg a Club 94 nevű szórakozóhelyen, hanem más zenekarokat is meghívnánk. Mivel minden felszerelésünk adott volt így sokáig havonta rendeztünk bulikat ezen a helyen.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Budapest

Rock Napja Rockfeszt

2012. június 16. a Rock Napja, a Rock országos ünnepe. A kezdetektől figyeljük a megmozdulást – mondhatni bábáskodtunk az ötlet megszületésénél – de ha nem így lett volna, akkor sem lenne kérdés, hogy támogatjuk-e az első országos rockzenei rendezvénysorozat létrejöttét.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Budapest

Total Car Party

Végre egy esemény, ahol igazi zene találhatja meg útját a füleidbe! Eleged van már, hogy a városban minden este egy kaptafára mindig ugyanazokat a zenéket hallod? Na meg úgy egyáltalán: mikor voltál utoljára olyan buliban, ahol színvonalas metál szólt? Vagy téged inkább a frankó rock világa tart fogva? Agrunge, vagy épp’ a hiphop szerelmese vagy?

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Jászberény

Jászberényi Rock Napja

A Rock Napjához való csatlakozás ötlete egy tavaly indult helyi kezdeményezésből nőtte ki magát, amit szintén én szerveztem Jászság Allstars néven. Ezt a koncertet azért szerveztem, hogy a Jászság zenekarai és zeneszerető közönsége jobban megismerje egymást, és ha esetleg önálló bulit akarnak szervezni, akkor számíthassanak a másikra esetleg vendégzenekarként. Eredetileg április elején akartam „meghonosítani” ezt a bulit, de mivel jött ez a remek kezdeményezés a részetekről ezért úgy gondoltam, hogy mivel még csak egy éves „hagyománya” van a bulinak, ezért csúszhat. Ugyanis régóta szüksége lenne a mai rock-kedvelő közönségnek egy ilyen országosan megszervezett összefogásra. Ezért is tartom remek ötletnek a Rock Napját.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>
Helyszín: Miskolc

JMB feszt

JMB feszt, és a kétkedők is rájöttek, hogy a jó szándék vezérelte, vezérli a szervezőket csak a közönségért van minden erőfeszítés, és ennek gyümölcse, hogy idén már nagynevű előadókat is tudtunk hívni.

És nem elhanyagolható, hogy a fesztivál INGYENES – és az is marad, mert egy olyan sorozat van kialakulóban ami országos szinten is egyedülálló!

Fellépő zenekarok, kiknek utólag is köszönet a kiváló hangulatért, a kimagasló produkcióért!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>