Rock Napja fellépők és események Csongrád megyében:

Medvecukor

2009-ben született az ötlet Dr. Berkovicz Mihály és Nyúl régi ismeretsége alatt egy alternatív zenekar megalakítására. Az elhatározás sok év közös zenélés után jött, meguntunk a négy falnak játszani, elindultunk egy ilyen vonalon, ahol nem csak a saját örömünkre, hanem a közönségnek is bemutatkoznánk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Kistópart utca

2007. decemberében kezdtünk együtt zenélgetni baráti alapon, hamar megtaláltuk a közös hangot zenei értelemben is, kialakítva egy reményeink szerint egyedi, ránk jellemző hangot(nem tudunk elég hálásak lenni az ebben közreműködő gabonacseppfolyósító manufaktúráknak…).

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Club söröző

Internetes keresgéléssel bukkantunk bele ebbe a kezdeményezésbe . Rögtön megtetszett a lehetőség, mivel tervezésben volt egy bulink. Már korábban is csináltunk egyet a Club sörözőben, ahol most is tartjuk. Itt több ismertebb zenekar is megfordult. A helynek nagy szerepe volt a vásárhelyi rock történelemben.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Éden klub

A Wanted Presents szervezésében a ROCK NAPJA fesztiválsorozat keretein belül megrendezésre kerül egy kisebb megmozdulás az ÉDEN KLUBban, ahol a jó hangulatot 5 csongrád megyei zenekar, a DrasztikAkusztik, a Medvecukor, a The Fiction Stop, a Brainztorm és a Vidóczy-művek fogja biztosítani.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Rongy Kocsma

A szegedi Rongy Kocsma falai között a Rock Napja alkalmából három profi tribute zenekar foglalja el a színpadot és tölti meg rockkal a kicsivel több mint 400 négyzetmétert. Olyan felülmúlhatatlan, legendás bandák dalai szólnak majd az ünnepi alkalomból, mint a Foo Fighters, a Metallica és a Black Sabbath.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Sabbath Szombat

A Sabbath Szombat zenekart 2011 februárjában alakítottuk azzal a céllal, hogy a kemény zene alapjait lefektető Black Sabbath dalait továbbvigyük, hadd ismerjék meg a fiatalok, honnan is származik a jó muzsika. :-) Vékony Zolival már több mint húsz éve együtt muzsikálunk. Még 1990-ben alapítottuk a Primator zenekart Makón.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>