Rock Napja fellépők és események Győr-Moson-Sopron megyében:

Kassziopeia

Először is a legfontosabb dologgal kezdenénk, hogy milyen zenei műfajt képviselünk a Rock zenén belül: Műfajilag több stílust ötvözünk, főként D-beat, R’n’R, Hardcore, Crust core, Metal. A bandatagok változatos stílusának köszönhető, hogy számaink több stíluselemet is ötvözve színesítik a zenénket.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Shadow Rock Cafe

A Rock Napját alapvetően jó kezdeményezésnek tartjuk, szükség van a stílus támogatására, mert a fősodratú médiában sajnos elég kevés figyelmet kap. A rock valahol mindenkiben benne él, szinte az összes örökzöld zene ebben a stílusban készült.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Paranoid

A Paranoid zenekar Győrben, a Black Rock Klubban tartja a Rock Napját. Június 16-án egy szédületes koncerttel várnak minden rockert! A felvidékről érkezett srácok szívből nyomják az olyan híres feldolgozásokat, mint P.Mobil, Iron Maiden, Pokolgép, Ossian, stb…

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Heralds Of Death

A Heralds of Death zenekart szeretném most nektek bemutatni. Körülbelül másfél-két éve jutott eszünkbe a zenekar alapítása. Kovács Ádám a dobos és Makray Dominik által lett össze hozva a zenekar. Eleinte még csak ketten gyakorolgattak aztán sorba jöttek az emberek, először Kovács Ádám a gitáros.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Amatőr Rockzenei és Ifjúsági Találkozó

Hegyeshalomban régóta próbálkozunk már hasonló dolgokkal két idősebb rockzene kedvelő barátommal, és ezzel a megmozdulással mi is lehetőséget láttunk arra, hogy a környék rockzene kedvelőit összefogjuk egy napon és együtt bulizzunk egy hatalmasat.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Naughty Ponies

Ha netán még emlékeznétek a néhai szépreményű Sunscreen zenekarra, akik tízéves amatőr kisbuszos-turnézós pályafutásuk során egészen Las Vegasig jutottak…na ezt felejtsd most el, vagy legalábbis szorozd be százzal és adj rá még hangerőt. Mert visszatértünk, immáron Naughty Ponies néven.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>