Rock Napja fellépők és események Pest megyében:

Punk Whiskey

Fogyaszd felelősséggel! A Punk Whiskey együttes 2011. szeptemberében alakult meg néhány sör elfogyasztását követően egy budapesti ír kocsmában. Zenekarunk neve egy kedves ismerősünktől származik, aki szerint ez fejezi ki leginkább a zenénk által sugárzott kettősséget és mérhetetlen komolytalanságot :)

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

2. VilágVeleje Nyár

Örömmel jelentjük be, hogy a 2. VilágVeleje Nyár szervezői is felvették velünk a kapcsolatot, és ők is megünneplik a Rock Napját. „Minden szinten rock and roll!” Budapesten, az Orczy Parkban a Rock Napja alkalmából június 15-16-án olyan zenekarokkal találkozhatsz, mint a Európa Kiadó, a Depresszió és Tankcsapda.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Sport Pub Maglód

Rock „Örök és elpusztíthatatlan” mondják, de egy ilyen ünnepnap összehozhat több élőzenét szerető embert akik őrömmel hallják „Szóljon a Rock, ha te is úgy akarod!” reméljük minél többen így akarjuk. Ez a nap a rockzene szeretetét hirdeti Nekünk!
www.sportpubmaglod.hu

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Dűne

Az, hogy egyszer elkezdjen zenélni együtt az két ember aki ugyanazon a helyen dolgozik, az egyik dobol a másik meg gitározik…hát ilyet már ugye láttunk?… ez volt a „Dűne zenekar” alap kezdeménye. Ráadásul az izgalmak fokozása végett hirdetéseket adtunk fel tagok keresésére. Nem is akár hol, zenei oldalakon… hú de izgalmas mi?… Meglepő de válaszoltak…

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Surpr!se

A Surpr!se zenekar ceglédberceli illetőségű, 1998-ban alakult a felbomlott Magic Chickens és Lidocain együttesekből. Zenei stílusunk Progresszív Rock, de többféle stílus is fellelhető számainkban. Jelenlegi repertoárunkban a számos saját szám mellett több feldolgozás is szerepel (Tool, Dream Theater, Pearl Jam, Limp Bizkit, Smashing Pumkins, Incubus, RHCP, stb…).

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Zúzda Rock Kert

A Zúzda Rockkert nem rég nyitotta meg kapuit a rock zene hódolói előtt. A cél az volt, hogy egy olyan szórakozóhelyet teremtsünk, ahol korosztálytól függetlenül a hét bármelyik napján szórakozhat, beszélgethet, ismerkedhet, táncolhat, koncerten tombolhat a közönség és mindezt kedvező áron.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

ÉnÉgető

Rock Napja, nagy ötlet, ha már tényleg mindennek napokat szentelünk, miért ne lehetne ennek is. Rock Napja, ebből mi sem maradhatunk ki, igaz a zenénk nem klasszikus rock, se metál, se punk, se semmi, illetve mind egyben, de a lényeg, hogy rock zenészek, rocker lelkek vagyunk, így hát csatlakozunk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Zorall

A Zorall zenekarral június 16-án, azaz a Rock Napján Budapesten a Pecsában találkozhattok! Gyere el te is és ünnepeljük meg rockzenét közösen, egy igazán zorall buliban! A zenekart a mostani újdonságokról és tervekről kérdeztük, no meg a Rock Napjáról.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Summer Fuzztival

Induljon hát a nyár egy kis ROCK-al! Elég volt a sötét ruhákból vigyünk egy kis színt a koncertekre! Hogy mi is lesz a SUMMER FUZZTIVAL-on?! Elsősorban ISSZONYAT zenék nyakon öntve egy kis Hawaii hangulattal, virágmintás ingekkel / nadrágokkal / bikinivel, vérmérséklettől függően alkohol társaságában!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Thornwill

A Thornwill zenekar Budapesten, a Zúzda Rock Kertben fogja ünnepelni a Rock Napját. Nagyon fontos számunkra ez az esemény, hiszen magát a Rock Napja kezdeményezést énekesünk, Álmos közreműködésével indítottuk el.  Gyertek minél többen, és ünnepeljétek meg velünk a Rock Napját!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Mozso

A zenekar egy évvel ezelőtt márciusban alakult. A formáció névadója Molnár Zsolt (Mozso) a Fekete Sereg ex énekese, aki a szintén ex Sereg tag Takács Zoltán segítségével alapította a zenekart. Melléjük később csatlakozott két gitáros Kovács Román és Waller Adrián Beremendről.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Sadistic Mind

1980, megszületik a thrash metal. Jellemzői a sebesség, a gyors és komplex riffek, power akkordok… Bakker! Gondolom már a ti fejetekben is megfordult, hogy mennyivel jobb lett volna egy másik évben születni. A rock és metal zene rajongóira ez főképp igaz, hiszen rengeteg feledhetetlen koncert került megrendezésre akkoriban.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Pyro Sapiens

2008 végén, szilveszter napján egy szórakozóhelyen töltötte estéjét négy rocker fazon, közülük hárman, név szerint Faragó Ferdinánd (ének), Halász Sándor (dob) és Kádár Tamás (szólógitár) épp egy újonnan alakuló együttes megalapítását tervezgették.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Exkize zenekar

A zenekar története ott kezdődik, hogy mint gitáros Szikora Pál zenekar nélkül maradtam 2010-ben. Ekkor úgy döntöttem megalapítom az akkori elképzeléseimnek megfelelő zenekart. Ehhez kezdtem zenésztársakat keresni. Az első ilyen tag személyes barátom is egyben, Bognár György, aki a zenekar basszusgitárosa lett.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Rock Napja Rockfeszt

2012. június 16. a Rock Napja, a Rock országos ünnepe. A kezdetektől figyeljük a megmozdulást – mondhatni bábáskodtunk az ötlet megszületésénél – de ha nem így lett volna, akkor sem lenne kérdés, hogy támogatjuk-e az első országos rockzenei rendezvénysorozat létrejöttét.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Rubicon

Rockerek! Június 16-án a Crazy Mamában óriási party lesz a Rock tiszteletére, ne hagyjátok ki! Ünnepeljük meg a Rock Napját és a frissen megjelent új Rubicon lemezt! Ha szereted a Rock muzsikát és az igényes élőzenét, akkor biztosan találkoztunk már. Láthattál minket a hazai rock szín több neves előadójának társaságában, mint az Edda, az Ossian vagy a Depresszió.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

EGO Project

Az EGO Project olyan ismert hazai zenekarok jelenlegi és egykori zenészeiből verbuválódott, mint a Kalapács, a Pokolgép, a Sámán, a Dance, a Sing-Sing, vagy az Iron Maidnem. A csapatot Beloberk István (Kalapács, Sámán) basszusgitáros alapította „hobbizenekarnak”, saját ötleteinek megvalósítására.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Lovreck

Mi vagyunk a Lovreck zenekar. Bízunk benne, hogy sokat, sok jót hallottál rólunk és hallottad a lemezünket is. 2010 tavaszán alakultunk, a történet azonban ennél sokkal régebbre nyúlik vissza. Gitáros-frontemberünk, Lovrek Krisztián Daczi Zsolt biztatására költözött Budapestre 2006-ban, majd három év múlva, egy Mentes Norbival közös zenei munka után úgy döntött, hogy mások szekerének tologatása helyett inkább folytatja saját csapata sikerre vitelét.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Invader

Az Invader az elmúlt évek a hazai underground metal élet egyik legtöbbet játszó zenekarává nőtte ki magát. A csapat nevével szinte minden élőzenét és klubkoncerteket kedvelő rocker találkozott már. Büszkék vagyunk, hogy a 2012-es esztendő számos koncertje közül az egyiket a Rock tiszteletének első ünnepén játszhatjuk.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Meteora

Ha szereted az éteri női hanggal fűszerezett dallamos metál muzsikát, sok szeretettel várunk június 16-án a Crazy Mamában, ahol az első Rock Napját fogjuk ünnepelni. 2010 nyarán alakultunk Budapesten. Zenei stílusunk még eléggé kiforratlan volt, így Epica, Within Temptation, After Forever, Nightwish és For My Pain számok feldolgozásait kezdtük el játszani.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Overspeed

A Rock örök és elpusztíthatatlan! Tisztelegjünk halhatatlansága előtt együtt június 16-án a Crazy Mamában! Zenekarunk magja 2006-ban jött létre, két gitárosunk ekkor kezdett el főleg amerikai alapokon álló thrash metalt játszani. Egy demó és néhány tagcsere után 2010-ben, Crossfire néven kristályosodott ki a jelenlegi formáció, az Overspeed név pedig az idei évben váltotta a régit.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Postumus

2012 az első Rock Napja éve. És a Postumus zenekaré, mert amellett, hogy sokat fogunk játszani idén – ott leszünk a Rock Napján is – az első nagylemezünk is megjelenik ebben az évben. Lassan két éve, hogy elkezdtük tolni a banda szekerét, ezzel a négyessel tavaly nyár óta vagyunk láthatók az ország színpadain, azaz közel egyidősek vagyunk a Rock Napja kezdeményezéssel.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Manomore

Mi vagyunk a Manomore, Magyarország első és egyetlen tribute csapata, amely a Metal Királya, a Manowar előtt tiszteleg. A klasszikus heavy metalt játszó budapesti Phlegethon zenekarból nőttünk ki. Hitünk az Igaz Heavy Metal, ezért koncert programunkba a saját dalaink mellé egyre több Manowar feldolgozás került.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Total Car Party

Végre egy esemény, ahol igazi zene találhatja meg útját a füleidbe! Eleged van már, hogy a városban minden este egy kaptafára mindig ugyanazokat a zenéket hallod? Na meg úgy egyáltalán: mikor voltál utoljára olyan buliban, ahol színvonalas metál szólt? Vagy téged inkább a frankó rock világa tart fogva? Agrunge, vagy épp’ a hiphop szerelmese vagy?

Olvasd tovább és szólj hozzá >>