Rock Napja fellépők és események Veszprém megyében:

Jump Rock Band

A JUMP ROCK BAND 1998-ban alakult Budapesti Hard Rock banda. Végigjártunk pár tehetségkutatót, de 2-3 éve minden hétvégén úton vagyunk. Weblapunkon minden megtalálható rólunk: www.jumprockband.hu A rock napja egy fontos kezdeményezés, és nagyon örülünk annak, hogy ez létrejött (lehetne több is egy évben).

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Ohrana Fesztivál

Az EFFEKT zenekar a Rock Napját az Ohrana Rockfesztiválon ünnepli. A már hagyománnyá váló rendezvény a zenéről, a magyar rock zenéről és a barátságról szól! Mint ötletadó gazda mi is ott voltunk a kezdeteknél.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Ohrana

Valamikor 2007. Szeptember közepére tehető a Csajági, Ohrana zenekar indulása. A zenekar tulajdonképpen olyan fiatalokból állt össze, akik már gyerekkoruk óta szerették, hallgatták a nagy “klasszikusokat” a 80-90-es évek magyar metál zenéjének úttörőit, mint a Pokolgép, az Omen, a Moby Dick, az Ossian és egyéb zenekarok albumait!

Olvasd tovább és szólj hozzá >>

Effekt zenekar

A zenekart a Holdosi ikrek (Attila,Sándor) alapították 1994-ben. Ez egy gyerekkori álom megvalósulása,mindig is ezt szerették volna csinálni. A felállás inotai gyerekkori barátokkal lett teljes. A névválasztást komoly vita előzte meg,de a cél az volt, hogy legyen magyar, legyen erős, lendületes, és persze tetsszen is, így esett a választás az EFFEKT-re.

Olvasd tovább és szólj hozzá >>