Sport Pub Maglód

Sport Pub Maglód

Rock „Örök és elpusztíthatatlan” mondják, de egy ilyen ünnepnap összehozhat több élőzenét szerető embert akik őrömmel hallják „Szóljon a Rock, ha te is úgy akarod!” reméljük minél többen így akarjuk. Ez a nap a rockzene szeretetét hirdeti Nekünk!
www.sportpubmaglod.hu

Sport Pub Maglód - Rock Napja

Fellépők:

Jekyll & Hyde

A zenekar 2010 tavaszán alakult örömzenélés céljából, de hamar kiderült, hogy többről lesz itt szó. A négy eltérő zenei ízlés közös pontjaira épülve szép sorban születtek meg az első saját számok, és év végére össze is állt egy koncertnyi anyag. Modern rocknak neveztük el a stílusunkat, de többet mond el rólunk, hogy amikor elkezdtünk fellépni, a visszajelzésekben a “lendület” szó hangzott el legtöbbször (bulikra készülve a zenekar tagjai között pedig a “Szétszedjük a színpadot” felkiáltás).

Jekyll & Hyde zenekar

A banda alapításának első évfordulóját egy 10 dalt tartalmazó album felvételével ünnepeltük meg, amely ingyenesen letölthető a jekyllhyde.hu oldalról. Jelenleg a második lemez anyagán dolgozunk, amelyről néhány számot játszani is fogunk a Rock Napján a maglódi Sport Pubban.

Rocken Dogs

A 2006-ban alakult zenekar számos tagcsere után fél éve működik a jelenlegi felállásban. A kezdetben angol, majd később magyar szövegű dalainkból több demo anyag is megjelent, legutóbb 2009-ben Hagyjatok fekve címmel, melyet országszerte bemutattunk élőben, többek közt egy közös turnén a Rómeó Vérzik zenekarral. Számos koncert, rádió- és TV szereplés után most készítjük első teljes nagylemezünket “Történjen valami” címmel, melynek szőrös tökű Hard Rock dalai már hallhatóak a koncerteken! Több Budapest és környéki klubban rendszeres fellépők vagyunk, valamint akusztikus koncerteket is szoktunk adni.
Mivel a zenekar a hétköznapi életben is abszolút elkötelezettje a Rockzenének, különösen az élőzenének, szuper ötletnek tartjuk a Rock Napja kezdeményezést, és ezért mi is megünnepeljük ezt egy koncerttel a maglódi Sport Pubban!

https://www.facebook.com/RockenDogs
www.rockendogs.hu

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: