Summer Fuzztival

Summer Fuzztival

Induljon hát a nyár egy kis ROCK-al! Elég volt a sötét ruhákból vigyünk egy kis színt a koncertekre! Hogy mi is lesz a SUMMER FUZZTIVAL-on?! Elsősorban ISSZONYAT zenék nyakon öntve egy kis Hawaii hangulattal, virágmintás ingekkel / nadrágokkal / bikinivel, vérmérséklettől függően alkohol társaságában!

A koncertek között TIKI zene fogja kellően ellazítani a minőségi ZS-k től megfáradt füleket! Tehát nincs más dolgod mint megnézni néhány részt a Magnum sorozatból, meglátogatnod pár használt ruhást (javaslom az IGUANA-t) és beszerezned az éppen nem aktuálisnak tűnő, ám de elengedhetetlen Csendes Óceáni térség ruházatára hajazó bármit! Szalmakalap,fűszoknya stb….

Ráadásul FuzzRockereként az esemény, és ez által a részvevők is csatlakoztak a Rock Napja kezdeményezéséhez, ami az tűzte ki célul, hogy Június 16-án legyen a Rock Napja! Így még egy plusz indok azért, hogy ott legyél, és együtt ünnepeljünk ezen a közös, a zenekarok által nekünk igen hangosan „szóló” napon! Annyi tennivaló, hogy minél többen legyünk, jól érezzük magunkat… és persze egymást!

Ott találkozunk !
ALOHA!

Fellépő zenekarok :
Dűne
Hantai
Barbears
Buso von Kobra
Head for the sun
Burning full throttle

Summer Fuzztival a Rock Napján

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon:
http://www.facebook.com/events/137593406374568/

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: