Surpr!se

Surpr!se

A Surpr!se zenekar ceglédberceli illetőségű, 1998-ban alakult a felbomlott Magic Chickens és Lidocain együttesekből. Zenei stílusunk Progresszív Rock, de többféle stílus is fellelhető számainkban. Jelenlegi repertoárunkban a számos saját szám mellett több feldolgozás is szerepel (Tool, Dream Theater, Pearl Jam, Limp Bizkit, Smashing Pumkins, Incubus, RHCP, stb…).

Koncertjeink színhelyei között Ceglédbercel, Albertirsa, Cegléd, Monor, Vecsés, Sirok, Kunhegyes, Pilismarót, Pusztavacs, Paks, Győr, Budapest (Voodoo, Josephine Pub, Rocktogon) fesztiváljait, klubjait említhetjük meg.

Zenekarunk az idei nyár jelentős részét stúdiózással tölti, szeretnénk dalainkat rögzíteni, és egy, az eddigieknél szélesebb közönségnek bemutatni. Júliusban egy TV felvétellel egybekötött színházi unplugged produkcióra készülünk, majd kora ősszel egy rádióműsorban számolunk be élményeinkről és a jövőbeni terveinkről.

Egy fantasztikus kezdeményezéshez szeretnénk csatlakozni, mely nem más, mint a Rock Napja. Sajnos rohanó világunkban, a számítógép, az Internet adta lehetőségek egyre messzebb viszik az embereket egymástól, illetve a közösségi élettől. Az utóbbi években rendre kevesebb és kevesebb ember mozdul meg az élő zene nyújtotta fantasztikus élményére, és ezen még a mostanában olyan divatos nagyzenei fesztiválok is csak részben tudtak enyhíteni. A rockzene mint stílus is kicsit háttérbe szorult, ezért sajnos a kereskedelmi rádiók és televíziók is részben hibásak. Pedig írd és mond, borzasztóan sokan vagyunk, hatalmas a táborunk!!! Ezért hát mutassuk meg milyen is az, ha igazán dübörög a Rock!!!

Surp!se a Rock Napján

Nagyszerű lehetőség erre Június 16.-a. Fogjunk össze, álljunk teljes mellszélességgel eme nagyszerű elhatározás mellé! A szervezők már megtették a magukét, az ötlettel, a hirdetésekkel, a megfelelő idevonatkozó oldalakkal és rengeteg munkával. Most rajtunk, koncertszervezőkön, zenészeken, a sor, hogy ez rangjához méltóan meg is valósulhasson. A többi pedig már a közönség dolga lesz.

A Surpr!se együttes is készül erre a napra egy szabadtéri koncerttel, Ceglédbercelen a Tabányi Söröző udvarán, ahová várjuk minden rajongónkat és mindenkit, aki szereti a rockot. Rajta hát! Mutassuk meg, milyen „hangosak” vagyunk! A Rock Napja legyen veletek!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/SurprseZenekar

 

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: