Rock Napja – Szervezői felhívás

 

Kedves szervező!

Engedd meg, hogy pár szóban bemutassuk miről szól ez az egész. 2011 őszén elhatároztuk, hogy ideje lenne méltó ünnepnapot adni a rockzene számára is. Rengeteg dolognak van napja és világnapja, mégis az egyik legnépszerűbb zenei stílusnak nincs. Az ötlet hamar lelkes fogadtatásra talált mind a rockzene rajongói mind pedig a zenészek között.

Rövid időn belül a kezdeményezés Facebook oldala a legnépszerűbb hazai zenével foglalkozó oldalak közé emelkedett (http://facebook.com/rocknapja). Majd 30.000 rockrajongó iratkozott fel hírlevelünkre és adta meg a nevét, e-mail címét, hogy értesítést kapjon a Rock Napjával kapcsolatban.

Olyan ismert hazai rocksztárok adták az arcukat és videós ajánlójukat a Rock Napjához mint Kalapács József, Vigi, az Aurórából, a Moby Dick zenekarból Smici, vagy a nemzet csótánya, Nagy Feró. A sort még hosszan folytathatnánk, bárki akivel beszéltünk vagy rátalál a kezdeményezésre örömmel áll ki mellette. A Rock Napja koncepciója az, hogy minden évben egy adott napon az egész ország ünnepelje meg a rockzenét. Ez a nap június 16.

Célunk, hogy ország ezernyi pontján aznap amúgy is bemutatásra kerülő rockkoncertek és rendezvények a Rock Napja név alatt kerüljenek megszervezésre. Valamint kifejezetten emiatt a nap miatt a lehető legtöbb klubban és szórakozóhelyen rockzene szóljon, lehetőleg élő koncertek. Ez utóbbiban tudsz te segíteni nekünk. S természetesen mi is neked.

Fontos, hogy az összefogás ünnepi jellege és az országos méretek miatt várhatóan komoly érdeklődést vált majd ki a különböző újságokból, tévékből, ezáltal nagyon jó reklámlehetőséget kapnak a rendezvények.

A Rock Napja weboldalán megtalálható lesz az egész országra kiterjedően, hogy hol és kik lépnek fel, milyen bulik várhatóak. Ez rendkívül hasznos lesz a rajongók számára, de remek reklámlehetőség a résztvevők számára is mivel minden zenekarról és klubról komplett bemutatkozást jelentetünk meg, videóval és szöveges, képi információkkal.

Miért jó ez egy neked mint szervezőnek?

 1. A megszervezett koncert adatai bekerülnek a hivatalos Rock Napja
  programfüzetbe.
 2. A programfüzet megtalálható lesz a weboldalon, valamint rengeteg
  online és írott sajtóban.
 3. A koncerthez tartozó plakátokon, flyereken és online
  megjelenéseken használható a Rock Napja logó, és az összes
  csatlakozó koncert a Rock Napja elnevezéssel szerepelhet,
  felhasználhatjátok ezt a reklámjaitokhoz.
 4. A koncerteteken fellépő zenekarok által küldött videókat,
  bemutatkozás a közösségi médiában, valamint a hivatalos
  oldalunkon is közzétesszük.

Mire van szükségünk tőled a jelentkezéshez:

 1. A koncerten valamely, a rockműfaj ágába tartozó stílusú zenét játszó zenekar vagy zenekarok lépjenek fel. Ha nem élő koncertet szervezel hanem egyéb rendezvényt akkor rock stílusú zenekarok zeneszámai szóljanak.
 2. Kérünk egy minimum fél A4-es oldalnyi bemutatását a rendezvénynek. A bemutatást teljesen rád bízzuk, nyugodtan beszélhetsz benne magatokról, a helyszínről, a fellépőkről. Kérlek azt mindenképp írjátok bele, hogy mit gondoltok a Rock Napjáról, miért szeretnétek ti is részt venni benne. A bemutatkozás készülhet riport stílusban is, ez publikálási szempontból jobb.
 3. Küldj fotókat a fellépő a zenekar(ok)ról és a zenekar(ok) logójáról, amelyeket felhasználhatunk. Ha a helyszínről, is tudsz fotókat küldeni, esetleg régebbi koncertek anyagát akkor azt szívesen fogadjuk.
 4. Küldhetsz 1 youtube videót, ami kikerül az oldalra, de ha vannak a fellépőknek videói akkor küldd el a Youtube linkjét 2-5 olyannak amelyeket kitehetünk oldalainkra vagy posztolhatunk Facebook oldalunkon.

Küldj be cikket a Rock Napja oldalára!

Itt lehetőséget biztosítunk neked, hogy megjelentesd zenekarod, koncerted vagy egy rock buli lírását. Mivel a rockzene a szívügyünk, ezért örülünk minden hírnek ami ezzel kapcsolatos.

FONTOS: csak olyan cikket küldj be ami máshol még nem jelent meg! Ha olyan cikket másolsz ide ami már máshol elérhető akkor figyelmeztetés nélkül töröljük. A beküldött cikkek közül azok, amelyek 10 Facebook like-ot elérnek kikerülnek a Rock Napja főoldalra.

Cikk címe:
Cikk szövege:
Kiemelt kép (273×176):
Kép 1 (max. 594×800):
Kép 2 (max. 594×800):
Kép 3 (max. 594×800):
Youtube link:
Weboldal link:
Facebook link:
Név:
E-mail cím:


Egyéb kérdésekkel, ötletekkel és kérésekkel forduljatok Gábor Álmoshoz a  email címen, vagy a 0630 913 28 13-as telefonszámon.
Ha kiemelt reklámlehetőséget keresel, vagy szponzorációval kapcsolatban keresnél
minket akkor Kollár Adriánnak írj a  címre.

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: