Szívritmus zenekar

Szívritmus zenekar

 http://szivritmus.freeblog.hu/

A banda 2007 óta zenél Győrben. A srácok a gimnázium elkezdése után alapították a zenekart. Kezdeti feldolgozások után, saját szerzemények írásába kezdtek, amelyeket rendszeresen koncerteken mutatnak be. A repertoár már körülbelül húsz-huszonöt dalból áll. A dalokat közösen írják és próbálják a 70-es, 80-as, 90-es évek klasszikus rock stílusára formálni.


A csapatban Peti énekel, aki néha gitárral kíséri a zenét. Testvére Marci szólógitáron játszik. Balázs a billentyűk mögött ül, míg Ricsi és Máté a dögös ritmusért felelnek. A banda az utóbbi két-három évben rendezvényeken, fesztiválokon, saját szervezésű rendezvényeken, iskolai diáknapokon, falunapokon és tehetségkutatókon vett részt.

A srácok idén készítették el második kislemezüket –Lényeg- címmel, melyet Győr és környékén, folyamatosan élő koncertek keretein belül mutatnak be. A dalok mellé, a nyár (2010) folyamán három videó klip készült, melyet a HR2 stúdió készített el.
A banda most 3. stúdiólemezén (2011 tél) dolgozik.

A koncertek egyre sikeresebbek és egyre több embert vonzanak. A srácok azt remélik, hogy saját szórakoztatásuk mellett másoknak is örömet okoznak zenéjükkel, dalaikkal.

Tagok:

Kocsis Peti – ének, gitár
Kocsis Marci – szólógitár
Szűcs Balázs – billentyűk
Horváth Richard – basszusgitár
Vörös Máté – dobok

Elérhetőségeink:

Facebook: http://www.facebook.com/Szivritmus.zenekar

Youtube bemutatkozás:
  Szívritmus videók

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: