Szupersztráda

Szupersztráda

A zenekar 2012 augusztusában alakult, Debrecenben. Eredetileg három tag (Kovács Mihály, Fekete Sándor, Porczió Tibor) alkotta az együttest, majd fél év után csatlakozott hozzánk Rozsnyói Balázs, énekes.

A zenekar stílusát tekintve glam-rockot, punk-rockot játszik. Több nagyobb koncerten (Campus Fesztivál, Városrészi Utcabál) vagyunk túl, és ezen kívül egy nyíregyházi tehetségkutatón, harmadik helyezést sikerült elérnünk. Szeptember elején jelent meg első kislemezünk „Fekete Angyal” címmel, melyen három dal és egy videoklip található. Örömmel tölt el minket, hogy a klip nagy nézettségnek örvend. A kislemez megjelenése óta, TV-ben, rádióban és újságban is szerepeltünk már.

Alig jelent meg bemutatkozó kislemezünk már a következő három szám felvételén és egy újabb videoklip elkészítésén dolgozunk. A zenekar legfőbb célja, hogy idővel egy ország szinten elismert zenekar válhasson belőle.

Szupersztráda – Út az őszinte Rock and Roll felé!

  

Weboldal link: http://szupersztrada.5mp.eu/web.php?a=szupersztrada

Facebook link: https://www.facebook.com/pages/Szupersztr%C3%A1da/403022356477119


Warning: require_once(/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php): failed to open stream: No such file or directory in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151

Fatal error: require_once(): Failed opening required '/web/chromeball/rocknapja.hu/wg4/files/wg4conf.php' (include_path='.:/usr/local/php5.6/lib/php') in /web/chromeball/rocknapja.hu/wp-content/themes/rocknapja/index.php on line 151