Thornwill

Thornwill

A Thornwill zenekar Budapesten, a Zúzda Rock Kertben fogja ünnepelni a Rock Napját. Nagyon fontos számunkra ez az esemény, hiszen magát a Rock Napja kezdeményezést énekesünk, Álmos közreműködésével indítottuk el.  Gyertek minél többen, és ünnepeljétek meg velünk a Rock Napját!

Zenekarunk 2004 óta nyomja a metal zenét, és 2010-ben jelent meg az első nagylemezünk, az Implosion, ami itthon is külföldön is sikereket ért el. Nemrég eljutottunk Münchenbe is, ahol egy eszméletlenül jó hangulatú koncertet adhattunk.

A Thornwill zenekarnak különleges év a 2012 a Rock Napja miatt, de idén, többek között az a megtiszteltetés ért minket, hogy a legendás Moby Dick zenekar 30. Jubileumi koncertjén játszhattunk a fehér bálnával, a Club 202-ben. Ezen kívül bemutatkozhattunk a Pannónia Fesztiválon, sőt, gyertek minél többen Tokajba, mert idén a Hegyalja Fesztiválon is zúzunk egy hatalmasat!

Az Implosion megjelenése óta folyamatosan dolgozunk. Kihoztunk egy videoklipet a Noah’s Ark című számunkhoz, és nagy erőkkel dolgozunk az új lemezen is, amiről ízelítőt is hallhattok a Rock Napján a Zúzda Rock Kertben, úgyhogy mindenképpen gyertek!

A koncert mellett a Rock Napját azzal ünnepeljük, hogy meghallgatjuk azokat a lemezeket, amik igazán inspiráltak minket, és nem fogunk inni pár sört is, miközben a zenei ízlésünkre legnagyobb hatást kifejtő dalokat hallgatjuk. Mindenkit szívesen várunk, csatlakozzatok hozzánk, és igyunk együtt a Rock zene ünnepén!

Hamarosan jön azt új lemezünk Requiem For a Fool címmel, figyeljétek a Facebook oldalunkat, és a Thornwill weboldalt, mert nem sokára egy eget rengően jó anyagot hallhattok tőlünk!  Addig is szóljon a Rock!

Oszd meg és uralkodj

Oszd meg a haverokkal ezt az oldalt:

Megoszt  

Iratkozz fel értesítőnkre és üzenetet kapsz új híreinkről


Szólj hozzá te is: